Ünnepelt a TV2: 10 éves a Mokka

 Több mint 2700 adás, közel 31 ezer beszélgetés, egy kisvárosnyi vendég: 10 éves a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

2004. szeptemberében indult el a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. Az azóta eltelt 10 évben bebizonyosodott, a nézők szeretik a változatos tartalmat és a felkészült műsorvezetőket: a Mokka évek óta az ország kedvenc reggeli műsora. Az elmúlt évtizedben több, mint húszezer vendég fordult meg az élő adásokban, ez körülbelül annyi, mint Várpalota teljes lakossága. A műsor jelentkezett már az ország valamennyi megyéjéből, egy hetes kitelepülések, vagy élő bejelentkezések formájában. A műsorvezetői székben az évek során olyan ismert emberek fordultak meg, mint Árpa Attila, Azurák Csaba, Csiszár Jenő, Csisztu Zsuzsa, Havas Henrik, Jakupcsek Gabriella, Papp Gergő, vagy éppen Tornóczki Anita. A mostani csapatot Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotják.
Tíz év alatt számos politikus, közéleti szereplő és sztár vendégeskedett a műsorban, ahol olyan világsztárok is jártak, mint az egykori Forma-1-es pilóta Mika Häkkinen, a labdarúgó edző Fabio Capello, vagy a világhírű írók, Stephen King és Salman Rushdie. A zenészek közül a Run DMC és a Fugees tagjai is adtak már interjút a reggeli műsorban.
Az ünnepi adás végén az egykori és mostani műsorvezetők pezsgővel és tortával köszöntötték a 10 éves Mokkát.