Universal Channel- Szerelmes összeállítás Valentin napra

Hangolódj a Valentin napi vacsorára a Universal Channel vígjátékaival! A csatorna fergeteges sztárparádéval és romantikus filmmaratonnal várja a nézőket február 14-én. Hugh Jackman időutazó középkori hercegként bukkan fel, Freddie Prinze Jr. fogadásból esik majd szerelembe, míg Julia Robert és Richard Gere bontakozó románca is garantálja a vidám délutánt.

 

Szombaton 14:20-kor veszi kezdetét a romantikázás Freddie Prinz Jr. és Rachael Leigh Cook főszereplésével, akik „A csaj nem jár egyedül” című vígjáték furcsa párosát alakítják. Zack, a gimi szívtiprója, egy barátjával kötött fogadásból elhatározza, hogy bálkirálynőt farag valakiből. A fogadás viszont kihívást is jelent egyben, hiszen választása nem a suli népszerű csajaira, hanem Laney-re, egy zárkózott művészlélekre esik. Ilyen nehéz dolga még sohasem volt a suli Don Juanjának, aki minden idők legnagyobb fájába vágja a fejszéjét.

A tinédzserek kalandozása után egy időutazásra invitál Hugh Jackman, aki XIX. századi hercegként tér vissza a „Kate és Leopold” című romantikus vígjátékban. Meg Ryan alakítja Kate-et, a New York-i üzletasszonyt, akit bátyja invitál a középkorba, miután felfedez egy időszakadékot a város egyik elhagyatott részén. Kate magával viszi a kameráját is, hogy megörökítse az izgalmakat, ám fotók helyett egy sokkal nagyobb meglepetéssel gazdagodik hazaérkezésekor: véletlenül Leopold herceg is visszatér velük 2001-be. A nő ugyan mindent megtesz, hogy a váratlan vendég beilleszkedjen a modern civilizációba, persze egyáltalán nem megy zökkenőmentesen, főleg ha gyengéd érzelmek is közbeszólnak.

A szerelmes összeállítás 18:20-kor az „Oltári nő”-vel folytatódik, amelyben Julia Roberts játssza a vonzó Maggie-t, aki egy egészen különös dolog miatt vált hírhedtté: folyamatosan faképnél hagyja vőlegényeit az oltárnál. Már a negyedik férfi próbálja megtörni az átkot, miközben a csinos hölgyre Richard Gere is pályázik, aki Ike szerepében újságíróként ered a történtek nyomába, az egyik felszarvazott férjjelölt segítségével. Egy szerelmi háromszög komikus története, amelyet sosem lehet megunni.

Február 14-én tarts a Universal Channellel, hogy megtudd, vajon Zack, Leopold és Ike hódítása sikerrel jár-e!

A csaj nem jár egyedül – 14.20

Kate és Leopold – 16:20

Oltári nő – 18:20