Újra zakatol a kisvonat a Zsolnay Kulturális Negyedben is!

A pécsi városnéző kisvonat április 3-án indul, s várja a turistákat és pécsieket, hogy felfedezzék a város legfőbb látnivalóit, így a Zsolnay Kulturális Negyedet is.

A kisvonat naponta 10.00-17.00 óra között közlekedik, a Széchenyi tértől indul minden egész órában. A belváros főbb nevezetességeit megtekintve, 20-30 perc alatt ér a Zsolnay Kulturális Negyedbe, ahol le- és felszállásra is lehetőség van. Ezt követően többek között a Kodály Központot is érintve a Barbakán felől ér vissza a Széchenyi térre, s itt zárul a körülbelül 50 perces túra.

Az 54 férőhelyes vonaton magyar nyelvű ismertető mutatja be a látnivalókat, egyfajta turisztikai „étlapot” kínálva. A kisvonat úgy köti össze a belvárost a Zsolnay Kulturális Negyeddel, hogy közben maradandó élményben lehet része az utasoknak, ezért pécsiek számára is ajánlott, ráadásul az árak a tavalyihoz képest nem változtak.

A vonat az ünnepek alatt minden nap közlekedik, s csoportos rendelésre is lehetőség van. Bővebb információ a www.pecsikisvonat.hu oldalon.