Újra megoperálták Bunkoczi Lacit!

Elszánt vagyok, győzelmekről álmodom, Balázzsal már az új szezont tervezgetjük

Elszánt vagyok, győzelmekről álmodom, Balázzsal már az új szezont tervezgetjük

Bunkoczi László újabb sikeres műtéten van túl, s ha minden jól megy, a héten elhagyhatja a kórházat. Az Opel Dakar Team szempontjából ez az utóbbi napok legjobb híre. Szalay Balázs navigátora az Africa Race első szakaszán sérült meg, amikor az Opel Mokka nagy sebességgel, szemből ütközött egy homokfalnak. 

Bunkoczit mentőhelikopterrel a nadori kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört két gerinccsigolyája. Egy nappal később (december 31-én) hazahozták az Amerikai úti klinikára, ahol már pénteken átesett egy műtéten (csontcementtel stabilizálták a sérült részt), majd kedden délelőtt még egyszer megoperálták. 
Bunkoczi azt mondta, már az első műtét is elég lett volna ahhoz, hogy hétköznapi ember módjára tudjon mozogni, a másodikra azért volt szükség, mert ő bizony még versenyezni akar, ami nyilván semmivel sem kényelmesebb és veszélytelenebb, mint eddig volt. 
„Az orvos megkérdezte, szeretnék-e még versenyezni. Azt válaszoltam, ez nem is kérdés, ezért volt szükség a második operációra is. Elszánt vagyok, győzelmekről álmodom, Balázzsal már az új szezont tervezgetjük” – mondta Bunkoczi.