Újra képernyőn a világ legismertebb teknőcei-Friss részekkel és akciódús kalandokkal jönnek a Nickelodeon sztárjai

Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek! Amellett hogy újra előbukkannak a sötét sikátorokból, hogy felvegyék a küzdelmet a város ellenségeivel, megtartják kedvenc szokásukat is: két akció között ugyanúgy majszolgatják a pizzájukat. Donatello és barátai október 5-től új epizódokban láthatóak a Nickelodeon műsorán. A folytatás pedig még az eddigieknél is ütősebb lesz.

Vadonatúj epizódokkal folytatódnak a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjai hazánk legkedveltebb gyerekcsatornájának műsorán. Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello már több mint 30 éve szórakoztatják a nézőket kalandjaikkal. A képregényfigurák először menő sorozatszereplőkké váltak, napjainkra pedig már több mozifilmben is debütáltak. A hősies és életvidám teknőc csapat gyorsan belopta magát a fiatal tévénézők szívébe: hónapok alatt az Avatarhoz, a Kung-Fu Pandához, és a Madagaszkár pingvinjeihez hasonló népszerűséget ért el. A mutáns teknőcök New York csatornáiban élnek, ahol Szecska mester megtanítja őket a ninjutsu harcművészetére, innen indulnak megvívni az ellenséggel folytatott izgalmas csatáikat. Hajlandóak szembeszállni akárkivel, ha a világ megmentéséről van szó, és pihenés gyanánt felfalnak néhány dobozzal kedvenc ételükből, a pizzából.

A Tini Nindzsa Teknőcök második évada lélegzetelállító és vicces részekkel szórakoztatja a nézőket. És hogy mire számíthatunk a friss epizódokban? Váratlan kihívásokra, izgalomra és sok-sok humorra. Michelangelo örökbe fogad egy cuki kóbor macskát, aki néhány gombóc fagyival együtt a mutagénből is eszik, és óriási „Jégkrém Cicussá” változik. Raphaello bájos kisteknőce ugyanennek a szernek a hatására behemót, tüskés szörnyszülötté alakul át. A teknőcöknek egy „PizzaArc” nevű ördögi mutáns séffel is szembe kell nézniük, Aprilt ráadásul elragadja egy gonosz szellem, hogy kiszívja életerejét. A problémák megoldása érdekében Donnie-nak a rivalizálást félretéve össze kell fognia Casey-vel, hogy megmentsék Aprilt, és megakadályozzák Kraang legújabb, rémisztő tervét.

A teknősök hamarosan vadiúj kalandokkal, soha nem látott ellenségekkel és Zúzó minden eddiginél gonoszabb seregével néznek ismét farkasszemet, mentoruk, Szecska mester segítségére pedig minden eddiginél jobban szükségük lesz. De ezt már mindenki nézze meg magának, érdemes lesz!

Akciódús kalandok és az eddigieknél is több izgalom – Tini Nindzsa Teknőcök 2. évad új részek október 5-én 18:00-tól csak a Nickelodeon műsorán!