Újra hazai pályán a H-MOTO

A H-MOTO Team versenyzői ezen a hétvégén az Alpok-Adria versenysorozat és egyúttal a Magyar Bajnokság következő állomására, a Pannónia-ringre látogatnak majd, ahol eddig minden egyes alkalommal felülmúlták önmagukat. A fiúk – Kovács Bálint, Csányi Gergő és Győrfi Alen – sokat készültek a hétvégi megmérettetésre, így biztosak lehetünk abban, hogy fantasztikus eredményekkel zárják majd a versenyt.

Csányi Gergő

A Sárvárhoz közeli Pannónia-ring a magyar gyorsasági motorosok egyik Mekkája, ugyanis ez a pálya kifejezetten az ő igényeik szerint épült. A pálya menedzsmentje is készül a versenyre, ugyanis ezen a hétvégén már szektoridők rögzítésére is alkalmas időmérő fog működni a pályán. Ez azért fontos, mert a versenyzők a szektoridők felhasználásával pontosabban tudják követni, hogy a pálya melyik szakaszán kell még gyorsítaniuk.

Annak ellenére, hogy Alen az olaszországi sérülése után nem a legjobb egészségügyi állapotban van, mégis töretlen lelkesedéssel vág neki a hazai futamnak. “Nagyon vártam ezt a hétvégét, hiszen az olaszországi sérülésem óta most ülök először motoron. A derekam még mindig nincs 100%-os állapotban, de ennek ellenére a dobogó a cél, és mindent meg is fogok tenni, hogy ezt el is érjem. A nevezési lista alapján sokan vagyunk, ismét egy nagyon erős mezőny jött össze, így még izgalmasabb versenyekre lehet számítani.” – mesélte a H-MOTO Team fiatal pilótája.

A 14 éves versenyző, Kovács Bálint motorja is csak nemrég készült el, de Ő is szeretne a hétvégén felállni a dobogóra. „A múltkori baleset óta csak most sikerült megjavítani a motort, ezért Bálintnak sajnos csak fejben sikerült felkészülnie a hétvégére. Természetesen most is a győzelem a cél, amire minden esélye meg is van, hiszen a múltkori versenynél is pole pozícióból indult.” – mesélte Bálint menedzsere.

Csányi Gergő is izgatottan várja a hétvégét: „Már nagyon várom a hétvégét! Sokat edzettem a versenyre, és bízom abban, hogy ott tudok lenni a legjobb három között.”