Újra Fluort parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Kabai Laci jó pár évet letagadhatna! Az Irigy Hónaljmirigy dobosa a zenekar legújabb klipjében Fluor Tomit parodizálja, a sikeres átváltozásért pedig rengeteg áldozatot hozott. A mirigyek ezúttal a fiatalok egyik kedvenc zenekara, a Wellhello elé tartanak görbe tükröt.

 

Rakpart, Apu vedd meg – ezek a dalok az idei év legnagyobb slágerei közé tartoznak, ezért a 25 éves születésnapját ünneplő Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjai úgy döntöttek, ők sem mehetnek el szó nélkül a Wellhello mellett. Kabai Laci elárulta, heteken át készült Fluor szerepére, de nem csak a mozdulatait igyekezett ellesni.

„Én vagyok a legvékonyabb a zenekarban, és én tartom magam a legjobban, így egyértelmű volt, hogy én leszek Fluor. Mivel Tomi mostanában szakállat növesztett, így nekem is muszáj volt, hogy ne kelljen külön ragasztani. A cél érdekében 14 napig nem borotválkoztam, és borzasztó volt. Nem is értem azokat, akik maguktól döntenek úgy, meghagyják az arcszőrüket” – tréfálkozott Kabai, akitől Sipos Peti vette át a szót.

„Lehet, hogy Laci a legvékonyabb, de én vagyok a legszebb, így én kaptam Diaz szerepét” – kontrázott az énekes. „A klipben nem csak Fluor és Diaz jelenik majd meg, hanem olyan történelmi nagyságok is feltűnnek, mint Kossuth vagy Petőfi. Azt, hogy számukra milyen szerepet tartogatunk, még nem árulhatom el, de szeptember elején ez is kiderül” – tette hozzá Sipos Peti.