Újabb őszi premierek a Comedy Centralon

Sajnos minden jó véget ér egyszer, így a Brickleberry-től is könnyes búcsút kell venniük a rajongóknak, mert a Comedy Centralon most induló harmadik évadával elköszön a korhatáros Maci Laci. A beteges vadőrök történetének utolsó szériája mellett egy vadonatúj sorozat is érkezik a Viacom-csoport magyar humorcsatornájára, ami garantáltan azonnali rekeszizomgörcsöket okozhat a sok nevetéstől. Emberek, készüljetek a Broad City-re, két lány kegyetlenül őszinte, viszontagságokkal és örömökkel teli nagyvárosi mindennapjaira!

New Yorkban könnyen elveszik az ember. Fejben biztosan. Ha két tipikusan magának való, ám lökött barátnő nagyvárosi életét nézzük, akkor erről meg is bizonyosodhatunk. A Broad City-ből olyan hiteles és szórakoztató képet kapunk a Nagy Almáról, amit a rózsaszín ködbe burkolt Szex és New York vagy Lena Dunham egocentrikus Csajok című sorozata meg sem közelít. A websorozatból lett tévéműsor komoly kritikai sikereket ért el nemzetközi szinten, így Ilana és Abbi kínosan vicces hétköznapi vergődésében senkinek nem kell majd csalódnia. Nehéz bármit is mondani, legyen elég annyi, hogy ezek a csajok nem szégyellnek egy hajléktalannál pénzt váltani.

A medvék – és egyéb állatok – párzásával felfuttatott Brickleberry bezárja kapuit a harmadik évaddal, amelynek premierje október 28-án érkezik a Comedy Centralra. Rövid idő alatt is sikerült annyira berobbannia a nemzeti parkban játszódó agymenésnek, hogy mára a South Parkkal említik egy lapon. Teljes joggal, hiszen a polgárpukkasztásban mind a két sorozat az élen jár.

Broad City október 28-tól, Brickleberry 3. évad pedig október 20-tól a Comedy Central műsorán.