Újabb akciók a magyar konferenciaturizmus élénkítésére Ausztriában

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete összefogásban más országok nemzeti turisztikai képviseletével (www.corps-touristique.at) egész estét betöltő hivatásturisztikai (MICE) workshopot szervezett Bécsben, 2014. október 21-én.

Az újonnan megnyílt, exkluzív belvárosi Park Hotel Hyatt szállodában (www.vienna.park.hyatt.com) tartott szakmai programon a magyar MICE- és turisztikai kínálatot 3 hazai társkiállítóval (Győr város, IBUSZ, Continental Travel) képviselte az MT Zrt.

Kovács Balázs, a társaság ausztriai külképviseletének vezetője a rendezvényen részt vevő újságíróknak elmondta: a magyar turisztikai szolgáltatók többsége a XXI. század elvárásainak mindenben megfelelő kínálatot tud nyújtani, ezért Magyarország az osztrákok számára ideális konferenciadesztináció. Kiemelte továbbá, hogy hazánk ár-érték arányban is rendkívül kedvező helyszín céges utazásokhoz, szemináriumokhoz. A rendezvényről készült rövid összeállítás megtekinthető itt: https://storify.com/guenterexel/let-s-talk-mice-im-park-hyatt-vienna. A bécsi MICE workshopot megelőzően idén már közel fél tucat fórumon mutatták be az MT Zrt. munkatársai hivatásturisztikai kínálatunkat az osztrák piacon, s az elkövetkezendő hónapokban további prezentációt szerveznek osztrák utazási irodák, utazásszervezők és a sajtó számára. A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai kampányairól további információ itt: www.ungarn-tourismus.at/magyar-sarok.

Forrás:MTI