Új, tematikus kiadványok a Közép-Dunántúlról

A Magyar Turisztikai Ügynökség Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a nyár folyamán 3 új tematikus kiadványt készített, melyből kettő a magyar mellett német nyelven is kiadásra került. Családbarát ajánlatok címmel 35 hirdetéssel, 28 szolgáltató partner együttműködésével kerültek összegzésre a régió családbarát ajánlatai. Az ajánlatok között szálláshelyek, fürdők, kaland- és élményparkok, múzeumok, kiállítóhelyek, várak, kedvezménykártyák, tanösvény és egyéb attrakciók egyaránt megtalálhatóak. Az Aktívan, sportosan című, szintén 24 oldalas flyer a régió aktív és szabadidős ajánlatait mutatja be magyar és német nyelven. A közel 30 hirdető, szinte a teljes régiót lefedve kínál aktív kikapcsolódási lehetőséget. Kulturális élmények között böngészhet, aki a kezébe veszi a régió 24 oldalas, kulturális tematikájú kiadványát. A magyar és német nyelven megjelent ajánlatok között királyi városok, várak, kastélyok, múzeumok, nemzeti- és történelmi emlékhelyek, térségi kártyarendszer és borvidékek egyaránt helyet kaptak.

szakmaihirekhezfoto_kozep-dunantul_20161011

A kiadványok on-line változatban már elérhetőek (http://itthon.hu/kiadvanyok , illetve http://gotohungary.com/brochures oldalon), a nyomdai változathoz pedig hamarosan a régió Tourinform irodáiban, szolgáltató partnereknél, valamint rendezvények alkalmával lehet hozzájutni.

A magyar és német nyelvű kiadványokkal a régió a szlovák piac mellett az osztrák-német piacon kívánja pozícióját erősíteni. Az első kitűnő alkalom erre a szeptember 29-én, Bécsben megrendezésre kerülő VI. Nagy Magyar Turizmusnap volt, ahol az osztrák turisztikai szakma előtt debütáltak a flyerek.