Új taggal bővülhet Varga Győző családja

Teknőctánc, páncélos simogatás és őserdei hangulat – Varga Győző és kisfia hüllők közt töltöttek egy délutánt. A 11 éves Bence hatalmas teknős rajongó, a Tini Nindzsa Teknőcök legújabb epizódjaira várva egy saját táncot is kifejlesztett, a Mikulástól pedig egy igazi házi kedvencet kér otthonra. 

 

Bence hatalmas teknős rajongó, többször felmerült már benne, hogy páncélos jelmezt öltsön farsangkor. Most egy igazi teknőc táncot is bemutatott, amit a Nickelodeon Tini Nindzsa Teknőceit nézve fejlesztett ki. Mindketten nagyon szeretjük a sorozatot, hétvégén délutánonként fix program nálunk. Bence több mozdulatot is eltanult Donatellóéktól, és legalább annyi pizzát eszik, mint ők, ha nem többet.” – viccelődött Győző, aki azt is elárulta, fia évek óta vágyik egy igazi teknősre.

„Bence évek óra rágja a fülünket, hogy otthon is tarthasson teknőst. Valószínűleg előbb vagy utóbb sikerül meggyőznie, mert nagy állatbarátok vagyunk: mindig vannak házi kedvenceink, most éppen egy gyönyörű kutyus, de korábban tartottunk nyulat és macskát is. Hamarosan akár egy barátságos teknőc is jöhet, sokkal jobb, mint ha madárpókot vagy kígyót akarna a gyerek.” – mondta nevetve Győző, akinek a páncélos állatokkal való találkozás meglepetéseket is tartogatott.

„Nagy élmény volt testközelben találkozni ekkora teknősökkel és a kezembe venni őket. Meglepődtem, hogy mekkora erő kell hozzá, hogy felemeljem őket, majdnem olyan nehezek, mint az otthoni súlyzóim. Ha ekkora egy átlagos teknős, el sem tudom képzelni, hogy mekkorák lehetnek a népszerű sorozatban szereplő társaik.” – mesélte a Tropicariumban az Irigy Hónaljmirigy sztárja, aki már lázasan készül a csapat 2015-ös minden eddiginél látványosabb nagykoncertjére.