ÚJ TAGGAL BŐVÜL A NESPRESSO ÁLLANDÓ KÍNÁLATA

Az intenzív ízvilágú Nespresso Envivo Lungo a reggeli kávézás élményét nyújtja meg

A Nespresso kávészakértői új kávéőrleményt alkottak meg, amely immár a 24. Grand Cru-ként került be az állandó kínálatba. Az intenzív ízvilágú Envivo Lungo megalkotásakor azt tartották szem előtt, hogy a világ kávérajongói minél hosszabban élvezhessék a reggeli kávé frissítő pillanatait. Az új Lungo különlegesség június elejétől érhető el  a választékban.

Az új Envivo Lungo a Nespresso Lungo-kínálatának legintenzívebb kávéja. Ez az erősen pörkölt keverék indiai Arabica és mexikói Robusta kávékból készül, és gazdag illata fás, mézeskalácsra emlékeztető jegyeket idéz. A jelentős mosott Robusta-tartalom kifinomultabb ízű, ám erős kávét ad anélkül, hogy kóstoláskor a nyersesség dominálna.

A karamellizált ízjegyekre emlékeztető Envivo Lungo a Nespresso intenzitási skálájának felső hányadában helyezkedik el (9-es intenzitású). Az új Grand Cru megalkotása során a Nespresso kávészakértői a hagyományos reggeli kávékból merítettek ihletet; azokból az italokból, amelyeket sokan nagyobb csészéből, tejjel fogyasztanak – ezért az Envivo Lungo tejjel is tökéletes párost alkot, megőrizve jellegzetes, intenzív és gazdag ízvilágát és testességét. Latte Macchiato formában elkészítve a tejhab selymessége kiemeli az Envivo Lungo Grand Cru lágyabb, fás ízjegyeit, és vajas aromákkal kényeztet.

Az Envivo Lungo bemutató brunch eseményén Schiffer Miklós stílusszakértő a kávézás kultúrája kapcsán kiemelte, hogy a divathoz hasonlóan folyamatosan változik, fejlődik. „Az espresso gyors elfogyasztásával szemben a lungo a kávézás hosszantartó élményét nyújtja, amikor időt engedünk magunknak az aromák és a reggeli kávézás rituáléjának teljesebb élvezetére.” 

Az Envivo Lungo tökéletes kiegészítő lehet ahhoz, hogy megtörjük a rohanó hétköznapokat, vagy nyugodtan töltsük el a hétvégi délelőttöket.

„Ez a kávé a „villásreggeli”, azaz brunch-élmény tökéletes eleme lehet, hiszen egy minőségi, magas koffeintartalmú ital, egydecis formában, amely a hosszúkávéktól nem megszokott módon rendkívül intenzív ízvilággal rendelkezik.” – folytatta Herczeg Zoltán a Dining Guide főszerkesztője.

Az Envivo Lungo a Nespresso állandó kínálatának új tagja, amely így már 24 Grand Cru kávét tartalmaz, köztük hatféle lungo kávéőrleményt. Az új termék 2016. június 6-tól világszerte folyamatosan kapható a Nespresso Boutique-okban, megrendelhető a Nespresso Club-on keresztül telefonon, illetve online a www.nespresso.com weboldalról 1200 Ft/10 kapszula fogyasztói áron.

Intenzitás: 9

Javasolt fogyasztási mennyiség: lungo (110 ml)