Új szlogen

Szexis fotózáson vett részt a SportKlub három csinos műsorvezetője. Marenec Fruzsina, Molnár Andrea és Szabados Ági csatornájuk új szlogenjét népszerűsítették a képsorozattal, ami nem más, mint a pikánsan pimasz „Élvezd”.

 

Fruzsi, Ági és Andi koktélruhában és különböző sporteszközökkel, labdákkal, hokiütőkkel pózolt a kamerák előtt. A különleges fotósorozat apropója, hogy a rövid és frappáns „Élvezd” lett a SportKlub új szlogenje. A lányok mind értik és élvezik a sportot, könnyen azonosulnak hát a csatorna mottójával. A fotózás élvezete azonban megosztotta őket, Fruzsi például kimondottan ódzkodik a fényképezőgéptől. „Sokkal jobban érzem magam a kamera előtt, amikor forgatunk. A fotózást soha nem kedveltem, de mindent beleadtam, hogy a végeredmény mutatós legyen” – árulta el Marenec Fruzsi. „Az új szlogen olyan mint a műsoraink: fiatalos és pimasz. Ennek a gondolatnak a jegyében készültek el a vidám képek is, remélem, hogy a nézők éppen annyira élvezik majd a sportműsorokat, mint amennyire én ezt a kellemes bolondozást” – mondta Szabados Ági, aki a Híradó mellett a tényfeltáró Pályán kívül című magazinműsorral is jelentkezik hétről-hétre.

Az új szlogen része a sportcsatorna átalakulásának: egyre több saját gyártású műsort élvezhetnek a képernyőn a sport szerelmesei. A közvetítések mellett eddig is olyan magazin- és háttérműsorokat láthattak, mint a MezTelenül, amely a sportolók magánéletébe enged bepillantást, a vitaközpontú Dodzsem vagy a szurkolók véleményének teret adó Beszólás. De mit is jelent pontosan az új jelmondat? „Szerintem ez egy egyszerű és nagyszerű szlogen. Nem is kell magyarázni” – mondta Andi. Mindenki arra gondol tehát, amire csak akar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*