Új sportműsor Héder Barnától a PRO4-en

Új, napi sportműsorral jelentkezik február 10-től a PRO4. A „Sportos” minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.

Február 10-től új, napi műsorral gazdagodik a PRO4 programkínálata. A hét minden napján képernyőre kerülő Sportos a legújabb kor igényeinek megfelelően összeválogatott anyagokból áll majd. A műsor produceri teendőit Héder Barna látja el. A műsor különlegessége, hogy videoklip szerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője. Az esténként látható adások a hazai és nemzetközi sportélet fontos híreit, eredményeit foglalják össze 10 percben.

– A sportban engem a “normális emberek” számára izgalmakat jelentő szempontok mellett annak a képi megjelenítése is mindig nagyon izgatott. Ma már – egyrészt a technikai lehetőségek, másrészt az életben maradási ösztön miatt is – számtalan sportág nagyszerű képsorokat küld a kiemelkedő eseményeiről. A TV2-csoport azonnal nyitott volt az ötletemre, aminek köszönhetően kiderül, hogy a focin túl is van élet, közelebb kerülhet a nézőkhöz a golf, a tollaslabda, a röplabda és még sorolhatnám, de ez egy óriási lehetőség a magyar sportolók számára is, hogy megmutassák magukat – mondta Héder Barna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*