Új négycsillagossal gyarapodik 2016-ra az Andrássy út

Az Andrássy út 8. alatt épülő 100 szobás szállodának még nem adtak nevet a tulajdonosok, az viszont eldőlt, hogy üzemeltetését a Continental Group végzi.

Az építési munkálatok várhatóan a jövő év decemberében fejeződhetnek be a műemléki védelem alatt lévő, kivételes lokációjú épületben, a nyitás 2016 februárjában lesz. A ház építészeti értékeit megőrző kivitelezést a Market Építő Zrt. végzi – tájékoztatta a turizmus.com szerkesztőségét Flesch Tamás, a Hotel Parlamentet és a Hotel Palazzo Zichy-t is tulajdonló Savim Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A négycsillagos kategóriában is a magasabb színvonalat képviselő házban – melynek freskói is újjászületnek – 100 darab, különböző méretű szobát alakítanak ki, a bemutató szoba már el is készült. A vendégek kádas, vagy zuhanyzós lakóegységek közül választhatnak, a szobák az egyedi belsőépítészeti és lakberendezési dizájn mellett a modern technológiai felszereltséget sem nélkülözik majd. A mínusz első szinten kisebb wellness részleget alakítanak ki konditeremmel, szaunával. Rendezvények megtartására 100 főig berendezhető konferenciateremmel készülnek. A borra és könnyű falatokra tematizált étterembe a hazai közönséget is szeretnék becsábítani. A kivitelezési munkálatok lezárását 2015 decemberére prognosztizálják, az értékesítést a jövő év második felében kezdi el a Hotel Parlamentet és a Hotel Palazzo Zichy-t is üzemeltető csapat.