Új műsorvezetőt igazolt a SportKlub

Pordán Petra is a SportKlubot erősíti: a rádiós csatlakozott a Helló, Angyalok! csapatához, minden héten újabb és újabb sportágakat próbálhat ki Aryee Claudia Tücsi és Tóth Laura társaságában. A népszerű műsorvezető lételeme a sport, így nem esik nehezére, hogy megmérettesse magát.

sportklub angyalai-115

„Gyerekkorom óta úszom, balettoztam és aerobikoztam is, nincs olyan mozgásforma, ami ne érdekelne. A lányokkal női szemmel nézünk minden sportot, ettől igazán izgalmas a Helló, Angyalok!” – mondta Pordán Petra. A rádiós műsorvezető szerint Tücsi és Laura azonnal befogadták a csapatba, ám azt mondja, a versenyszellem benne is él, a lehető legjobban szeretné teljesíteni a küldetéseket, legyen szó kettlebell edzésről, vagy lacrosse-ról.

„Talán ez a párom hatása, de nagyon vonzanak a küzdősportok, főleg a birkózás. Tudom, különös ez egy nőtől, de nagyon érdekel, miként lehet az ellenfelet két vállra fektetni. Ezt mindenképpen kipróbálnám egyszer akár női, akár férfi ellenféllel” – nevette el magát Petra, akinek kedvese, Balogh Tamás is hétről-hétre feltűnik a SportKlub képernyőjén, hiszen ő a dodzsem egyik „fele” Czollner Gyula mellett. „A férfiak tekintete megváltozik a küzdelem hevében, előjön belőlük a harcos énjük, szeretem látni, ahogyan Tomi is átszellemül egy-egy kick-boksz összecsapás előtt” – magyarázta Petra, hogy miért élvezi a küzdősportokat.

sportklub angyalai-137

„Üdvözöljük Petrát a klubban! Újabb nagy névvel bővült a csapatunk, Pordán Petra népszerű műsorvezető és nem mellesleg egy gyönyörű hölgy, aki remek harmadik tagja lesz a Helló, Angyaloknak!” – mondta Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója.

 

Helló, Angyalok! – premier minden szombaton 20:00-tól Tücsivel, Tóth Laurával és Pordán Petrával a SportKlub műsorán.