Új műsort indít a VIVA novemberben

A másik nemmel kapcsolatos tapasztalataikról, előítéleteikről és élményeikről vallanak a párkeresésben leginkább érintett 18-25 éves átlag fiatalok a VIVA vadonatúj tévéműsorában. A hazai könnyűzenei csatorna november 2-án induló új, saját, hazai gyártású, link and clip produkciójából, „A másik nem” című műsorból többek között kiderül az is, a fiatalok mit néznek meg először a másikon és mi az ami leginkább kiborítja őket. 

Mi jár a csajok fejében? Mit gondolnak a srácok arról, hogy mi jár a csajok fejében? Mit gondolnak a csajok arról, hogy a srácok szerint mi jár a fejükben? A VIVA új műsora a fiúkkal és lányokkal kapcsolatos sztereotípiákat és elvárásokat veszi górcső alá. Kérdések, amelyek mindkét nemet foglalkoztatják, és válaszok 18 és 25 év közötti karakteres, szellemes, nagyszájú fiataloktól, akik ugyan nem hírességek, de biztosan nem rejtik véka alá a véleményüket.

A válaszok – amelyek akár negatívak is lehetnek a másik nemre nézve – gyors tempóban jelennek meg a képernyőn, látványos reakciókkal fűszerezve. Akárcsak a VIVA nagy sikerű, szeptemberben indult Bekérdezel című műsorában, amelyben hírességek kendőzetlen őszinteséggel válaszolnak a nézők által feltett kínos, vicces, provokatív kérdésekre is.

Sztereotípiák, vélt vagy valós előítéletek, különféle nézőpontok és vicces vélemények, ahogy a mai civil fiatalok látják. A másik nem – november 2-től hétfőtől csütörtökig 13:00-kor a VIVA műsorán!