Új magyar üzleti közösségi platformot segít az Erste

Magyar fejlesztésű üzleti közösségi platform indul útjára május 10-én, a Brillit célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozóknak a lehetséges piaci partnerek felkutatásában és összekapcsolásában – jelentették be a vállalkozás vezetői csütörtökön Budapesten sajtóbeszélgetésen.

    A szoftvert fejlesztő Brillit Hungary Kft.-t 2015 júliusában alapították, a kft-t 3 millió forint alaptőkével hozták létre.
Kovácsné Szabó Erzsébet, a társaság ügyvezetője és alapító társtulajdonosa elmondta: saját tapasztalataikból indulva kezdtek az üzleti közösségi hálózat rendszerének fejlesztésébe.     
    A brillit.com portálon regisztrálók egyetlen gombnyomással képesek lesznek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni.
    A rendszer használata mindenki számára ingyenes, ám ekkor csak bizonyos mennyiségű árajánlat küldhető vagy beszerzés indítható, a korlátlan mennyiségű szolgáltatást tartalmazó csomag már előfizetéshez kötött, de lehetőség van egyes adott szolgáltatások megvásárlására is.
    Az üzleti közösséget működtető céggel az Erste Bank együttműködési megállapodást kötött – mondta Erdei Zsuzsa, a pénzintézet kisvállalkozói üzletágának vezetője. Jelezte: a bank ügyfelei most hat hónapon át korlátlan mennyiségű szolgáltatást tartalmazó prémium hozzáférést kapnak az üzleti közösségi platformhoz. Az Erste Bank így nem csupán kisvállalkozói ügyfeleinek biztosít ezzel lehetőséget a hálózatépítésre, de segít útjára elindítani egy reményteljes hazai fejlesztést – tette hozzá.

Forrás:MTI