Új évaddal folytatódik a Keresem… az HBO-n

Az HBO saját gyártású sorozata három San Franciscó-i homoszexuális barát életébe nyújt bepillantást. A korszakalkotó széria a már megszokott stílusában, naturalizmussal és humorral mutatja be azt, hogy a főszereplők hogyan keresik a boldogságot a szexuálisan nyitott San Franciscóban.

Alig egy esztendeje mutatkozott be a képernyőn a sorozat, amely mind a kritikusok, mind a nézők részéről számos dicséretet kapott. A New Yorker című lap „burkolt áttörésként” emlegette, a New York Times pedig „frissnek” és „őszintének” nevezte. Mindez annak köszönhető, hogy nem csak azt mutatja be, milyen életet élnek azok a homoszexuálisok, akik felvállalják magukat. Bár a középpontban három, a saját neme iránt érdeklődő férfi mindennapjai állnak, a sorozat üzenete egyaránt szól a homo- és heteroszexuálisokhoz, hiszen a szerelembe esés, a szakmai kiteljesedés, az önmegvalósít&aac! ute;s kérdése, illetve az élet viszontagságai, nehézségei között folytatott boldogságkeresés nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül mindenkit érint.

A második évadban folytatódnak tehát Patrick, Augustin és Dom kalandjai. Patrick (Jonathan Groff) megtalálja, amire szerinte szüksége van, mind szakmailag, mind pedig a szerelmi életben, azonban rá kell jönnie, hogy ez mégsem az, amire igazán szüksége lenne. Augustin (Frankie J. Alvarez) szenved az előző évad végén történt szakítása miatt, és eldönti, a művészi törekvéseit feladva viszonyt kezd a HIV-fertőzött „Macival”, azaz Eddie-vel. Dom viszont (Murray Bartlett) megpróbálja valóra váltani álmát, hogy éttermet nyisson. Eközben rengeteg hullámvölggyel szembesül a piszkos anyagiak, valamint a Lynnel való kapcsolata terén.

A Keresem… második évada január 12-én 23:00 órától látható az HBO-n.