Új csapattagot keres a VIVA!

Szeretnéd Iszak Esztivel és Miskovits Marcival tölteni a nyarat? Laza és kellőképpen bevállalós vagy? Akkor itt az alkalom, hogy megmutasd, méltó tagja lennél egy igazán bulis csapatnak. A VIVA Megálló című műsorának legújabb csapattagját keresi, aki Eszti és Marci mellett partizhatja végig a legmenőbb fesztiválokat!

Legújabb „kollégáját” keresi a VIVA! A fiatalok kedvenc csatornája a Megálló csapatát kívánja bővíteni fesztiválokkal, bulikkal és sztárokkal teli nyarat kínálva a jelentkezők számára. Várják azokat a 18 év feletti tehetséges és szerepelni vágyó fiatalokat, akik szeretnék magukat a tévé képernyőjén megmutatni. A jelentkezéshez nem kell más, mint feltölteni egy bemutatkozó videót a csatorna Facebook-oldalára június 28-ig – a szerencsés kiválasztott Miskovits Marci és Iszak Eszti nyomdokaiba léphet!

A felhívással kapcsolatban Marci elmondta: a jelentkezést elsősorban azoknak ajánlja, akik szeretnek szerepelni, jól kommunikálnak, és tudnak reagálni a váratlan helyzetekre.

 

„Fiúnak és lánynak is egyaránt örülnék, a lényeg, hogy jó fej, laza legyen, ne jöjjön zavarba a váratlan szituációktól, és persze alap a jó kommunikációs készség. Ha az én indulásomkor lett volna ilyen lehetőség, biztosan jelentkezem, mert ez is egy jó alkalom arra, hogy az ember megmutassa magát” – árulta el a Megálló fiatal műsorvezetője hozzátéve, hogy a nyárra családi és baráti lazulgatást tervez, de természetesen műsorvezetőként is feltűnik majd a legmenőbb fesztiválokon, ahová a VIVA legújabb felfedezettje is eljuthat.

 

Jelentkezz a VIVA csapatába, töltsd fel bemutatkozó videódat és legyél Te a Megálló új sztárja!