Új bulihimnuszt írt a Chromeo

Dallamos, táncolható bulihimnusszal indította az őszt a Chromeo: a Jealous a hazai diszkók egyik legmenőbb slágere. A dallal egyedül David Guetta és Sam Martin Lovers on the Sun című felvétele versenyezhet, amelynek társszerzője napjaink egyik legnépszerűbb sztár DJ: Avicii volt. Popvonalon Meghan Trainor All About Bass című száma a Class FM listájának befutója, amelyben az énekesnő kifigurázza a modellvilág által példaként állított testképet, és azt hirdeti, bármilyen alkatú ember lehet gyönyörű.

 

A Chromeo Jealous című száma a White Women album második singleje, amely olyan jól sikerült, hogy legszívesebben egész nap dúdolná az ember. A kanadai elektrofunk duó legújabb slágere dallamos, táncolható bulihimnusz, amely egyre magasabbra emelkedve, máris a 4. a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. Videoklipjében a Chromeo egy Funk Lordz nevű templomot üzemeltet, ahol egy közel sem átlagos pap vezeti az esküvőket.

David Guetta és Sam Martin Lovers on the Sun című dala a nyár egyik legnépszerűbb diszkó slágere, amelyben a David Guettától megszokott hangzásvilág mellett Avicii stílusjegyei is felfedezhetők – ez nem is csoda, hiszen a szám társszerzője maga Avicii. A felvételt a feltörekvő brit énekes: Sam Martin vokálja teszi egyedivé. A Lovers on the Sun 3 helyet javítva a 12. helyen áll a piacvezető rádió slágerlistáján.

Meghan Trainor All About That Bass című dala a Class40 38. helyén debütált. A szám pillanatok alatt berobbant a köztudatba, és világsikert hozott a húszéves amerikai énekesnő számára. A dal a testük elfogadására bíztatja az embereket, azt hirdetve, hogy nemcsak a manapság ideálisnak kikiáltott vékony nők és férfiak lehetnek szépek. A rajongók mellett a kritikusok is imádják a slágert, amelyben country, pop és rock’n’roll elemek keverednek. A szám gyorsan a Top 10-be került Amerikában, Kanadában, Dániában, valamint Új-Zélandon, és hazánkban is a lista ostromára készül.