Tűzoltó dalmata és gördeszkás bulldog a város védelmében

A legkisebbek szórakoztatását célul kitűző Nickelodeon vadiúj produkcióval kedveskedik a gyerekeknek. Érkezik a magyar képernyőkre a kedves, de nagyon is elszánt Mancs őrjárat, amelyben a 10 éves technikai zseni, Ryder hat hősies kiskutyussal indul a világ megmentésére. A mesecsatorna újdonsága humoros, tanító jellegű, izgalmas kalandokkal várja a legfiatalabb tévénézőket, akik megtudhatják, hogy egy szőrmók dalmata is lehet bátor tűzoltó!

mancs_orjaratA Mancs őrjárat november végén kerül a Nickelodeon műsorára. Az Amerikában 2013 augusztusában bemutatkozott újdonság azt a klasszikus, szerethetően barátságos hangvételt képviseli, amiért a Micimackó rajongói lelkesedtek. A hat szőrmók pupák Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye minden bátorságára szükség lesz, ha meg akarják menteni Adventure Bay városát!

Gyors észjárásukkal, különleges képességeikkel és menő járgányaikkal az őrjárat tagjai egy csapásra a magyar gyerekek kedvenceivé válhatnak. Marshall, a tűzoltó dalmata mellett feltűnik majd a képernyőkön Rubble, az angol bulldog is, aki gördeszkájával felvértezve indul a gyámoltalanok megmentésére. Társuk lesz a kalandokban Chase, a csapat németjuhász kopója, akinek a csapat hangadójaként csupán egy dologra kell majd ügyelnie. A macskákra, azokra ugyanis allergiás. De érkezik még az ezermester Rocky, a vízimádó Zuma és Skye, akibe Chase menthetetlenül szerelmes.

A tíz éves technikai zseni, Ryder vezetésével érkeznek a Nickelodeon műsorára a szerethető kis ebek, akik csapatmunkával, némi humorral és farokcsóválással mentik meg az elesetteket. Hasznos eszközöket tartalmazó hátizsákjaikkal kisiklott vonatokat állítanak meg és a fán rekedt cicákat is visszajuttatják majd aggódó gazdáikhoz. Azonban nem számít mekkora a kaland, A Mancs őrjáratnak mindig lesz ideje egy kis játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

Az animációs sorozat Amerikában már hatalmas sikernek örvend, nemrégiben a Nickelodeon berendelte a Mancs őrjárat második évadát is, így az első szezon után újabb 26 epizódnyi kaland vár a gyerekekre.

A Mancs őrjárat november 25-től minden nap a Nickelodeon műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*