Tuning élőben – egyedi sportkupé a fődíj a nagyszabású augusztusi autó show-n!

Mini autókiállítás keretében épült át az Automobil és Tuning Show nyereményautója

A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjegyükkel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján. A rendezvény 2021-ben a nyár végén tér vissza a Hungexpo falai közé, a szervezők pedig méltó meglepetéssel készülnek a hosszú kényszerpihenő után.

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvénye. Az augusztus 27-én elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportkupéval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot idén egy 2011-es évjáratú Mini Cooper Coupe adta, melynek átépítési munkálatait nyilvánosan, a budapesti Lurdy Ház földszintjén megnyitott AMTS Bemutatóteremben követhették nyomon a látogatók. A helyszínen pedig egy hónap erejéig egy ingyenes látogatható „mini-AMTS” kiállítást is tető alá hoztak a szervezők, ahol három naponta cserélődő, számos különleges négykerekűt felsorakoztató gépparkkal is várták az autórajongókat.

Az Mini Cooper Coupé számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, ültetett futóművel és nagyobb felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás tette fel, de a majdani szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyagutalvány is dukál.

Az autót az augusztusi show bármely látogatója megnyerheti. A nyereményjátékon való részvétel feltétele mindössze legalább egy felnőtt, vagy családi jegy megvásárlása az AMTS-re és a velük történő online regisztráció – ezek után pedig már csak a show utolsó napján kell izgulni, hiszen közjegyző jelenlétében, a rendezvény nagyszínpadán ekkor sorsolják majd ki a Mini új gazdáját.

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek, a tavaly pedig egy Porsche Boxster S tuninggal lepték meg a nagyközönséget. A lényeg minden esetben a magas minőségű, legális módosításokban van, a dolog pikantériáját pedig az élő autóépítés adja, ami nemcsak hazai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít.

Az augusztusi show is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb autókiállítása és vására is a Hungexpón.

Az AMTS idén legalább négy pavilont, egy sátort és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
 • OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 • SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak