Tunéziában kalandozott Debreczeni Zita és Gianni

 

Különleges napokat töltött együtt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. A sztárpár az utazás szerelmese, ha tehetik útra kelnek, hogy minél több kultúrával ismerkedjenek meg. Március végi esküvőjük után ezúttal Tunéziát vették célba.

Hat nap aligha elegendő a sokarcú Tunézia megismeréséhez, változatos utazásuk alatt azonban Zitának és Gianninak sikerült az észak-afrikai ország számos nevezetességéhez ellátogatnia.  Felkeresték Sousse-t, Port El Kantaouit, Mahdiat Nabeult és Tuniszt is.

       Most voltunk először együtt Tunéziában, a közös felfedezés izgalmával vágtunk bele az útba Giannival. Hat nap alatt rengeteg elményt és tapasztalatot szereztünk ebben az érdekes országban – mondta Zita.

       A szüleim megtanítottak a történelem szeretetére, ezen keresztül számos inspirációt kaptam az életemhez. Tunéziában is bámulattal néztem a régi korok nyomait például Karthágó még ma is lenyűgöző romjainál, a zaghouani vizek templománál vagy az El Jem amfiteátrumban – magyarázta Gianni.

Az utazás során természetesen nem maradhatott el a helyi tradicionális konyha megismerése, hosszas séta egy bazárban, egy fazekasműhely meglátogatása, de a páros quad túrán is részt vett és pihenésre is jutott idő az egyik ötcsillagos szálloda medencéjének partján.