Túl durvának találták az edzést az “angyalok”

Horti angyalai kipróbálták már az amerikai focit, a jóval nőiesebb aerobicot és püföltek boxzsákot is, legutóbbi küldetésük pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatához sodorta őket. Molnár Andi, Tóth Laura és Tücsi a profi kézisekkel edzettek és abban megegyeztek, hogy angyalokként ez volt az eddigi legkeményebb munkájuk.

 

A három szépséges hölgy Charlie, azaz Horti Gábor “utasítására” minden héten egy másik sportágat próbál ki és ha már ott vannak, versenyeznek is egymással. Laura, Tücsi és Andi kalandjait a nézők szombatonként láthatják a Horti angyalai című műsorban a SportKlub képernyőjén. A csinos kis csapat most Szegedre utazott, ahol a többszörös bajnok Pick Szeged csapatának edzésébe pillanthattak bele, sőt Juan Carlos Pastor vezetőedző hamar csatasorba is állította őket. Molnár Andi hozzászokott a mozgáshoz, de arra, ami egy ilyen szintű csapat edzésén várta őket, ő sem számított. 

 

“Nagyon erőteljes sport ez, test-test elleni küzdelem zajlik és talán belőlem hiányzik az a fajta keménység, ami a kézilabdázáshoz kell. Szurkolni azonban szeretek, Görbicz Anita hozzáállását példaértékűnek tartom. A srácok tanítottak nekünk néhány dobócselt, majd hetes dobásokban versenyeztünk a lányokkal” – mondta Molnár Andi, a SportKlub műsorvezetője.

 

Tóth Laura modell egykoron kézilabda meccseken vezette a jegyzőkönyvet, hozzá igazán közel áll ez a sport, bár ő is azt mondja, egy vaskosabb pofonba nem szívesen futna bele a pályán. „Nekem ez volt eddig a kedvenc kihívásom. Keveseknek adatik meg, hogy a sportág sztárjaival dobáljanak kapura. Hatalmas élmény volt” – mesélte Laura.  Tücsit, vagyis Aryee Claudiát is lenyűgözte az erő és örült annak is, hogy személyesen találkozhatott  Juan Carlos Pastorral. „Szabadidőmben azt hiszem maradok inkább a futásnál, számomra a kézilabda túl durva, de kipróbálni mindenképp érdemes volt. Kíváncsi vagyok, Horti legközelebb hova szólít bennünket” – mondta Tücsi.

 

Kövesse Horti angyalait minden szombaton 20:00-tól a SportKlub műsorán.