Tomracing: lezárt múlt, reménykeltő jövő

Megtartotta szokásos évzáró rendezvényét a Tomracing Motorsport Team. Miklósy Tamás, a csapat tulajdonosa az eseményen tartott éves értékelőjében minden versenyzőjére külön kitért, illetve a csapatot érintő jövőbeni terveket is ismertette pilótáival.

„Január 1-jétől a Tomracing Motorsport Team a korábbival ellentétben egy sokkal aktívabb, megújult weboldallal fog jelentkezni, amelyen többek között olyan újdonsággal is találkozhatnak az oldalunkra látogatók, mint a webshop „fül”. Próbálunk nyitni egyre több irányba, amelyekhez a webshop is hozzátartozik. A jövő évi csapatruházaton kívül olyan relikviákat is megszerezhetnek a rajongók, amelyek a csapat tagjaihoz valamiért kötődnek. De itt lehet majd megvásárolni a Gridgirlssel közösen készített 2014-es naptárunkat is, melyben 5 playmate is szerepel”- mondta Miklósy Tamás.

A rendezvényen a csapatfőnök a Btech Magyarország Kft. és a BL Óraszalon jóvoltából a Tomracing Motorsport Team legeredményesebb versenyzőjének, a 2013-as év Superstock 600-as magyar bajnokának, valamint a két nemzetközi sorozatban – Alpok Adria és IMRC – második helyen, az Európa-bajnokságon pontszerzőként végző Gyutai Adriánnak egy Tissot T-Race Quartz férfi karórát is átnyújtott.

„Adrián idei teljesítménye alapján egy percig sem volt kérdés, hogy ő kapja a csapatból a szponzoraink által felajánlott órát. Adriánt a Motul kupát megnyerő Borsay Szabolcs követi eredményességben, majd Radák „Radír” János, aki második helyen végzett az MNASZ Drift-Országos Bajnokság Pro kategóriájában. Dér Zoltán az OB 4. helyén végzett a Superstock 1000-ben, míg Biel Richárd négy versenyből háromszor dobogón állhatott. Csutak Péter rajta kívül álló okok miatt nem tudott jó szezont futni. Viszont rendkívül örömteli, hogy Kurucz Ferenc bejelentette, jövőre mindenképpen vissza szeretne térni a versenypályára. Feri elárulta, azért döntött a visszatérés mellett, mert rendkívül vonzza a jövő évi Superstock 600-ban induló mezőny” – fogalmazott az évértékelő zárásaként Miklósy Tamás, aki azt is elárulta, lassan befejeződnek a tárgyalások a csapat jövő évi összetételét illetően, és ha a szerződésekre rákerülnek az aláírások, azonnal nyilvánosságra hozzák, hogy 2014-ben kik képviselik majd a Tomracing Motorsport Teamet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*