Tom Selleck visszatér

A Zsaruvér bár címéből adódóan tipikus akció-sorozatnak tűnik, mégsem az. Tele van érzelmekkel és a rendőri munkán túl egy család történetét mutatja be. Tom Selleck főszereplésével október 20-tól már a harmadik évadot követhetik a nézők a Universal Channel műsorán, ráadásul dupla epizódokkal.

A szereplők szerint a Zsaruvér titka az emberekben és az érzelmekben rejlik. A rendőri munka és tucatnyi akciójelenet mellett ez kap fő hangsúlyt. A nézők úgy érezhetik, egy család tagjai lesznek az epizódok alatt.

„Nagyon sok érzelem van a sorozatban, amit a karakterek életén keresztül tapasztalhat meg az ember. Nem csak a munkájuk során látják őket a nézők, hanem az otthonukban is, és azt gondolom, ez az alapja a sikernek, hogy más, mint a többi. Ez egy nagyon felnőtt dráma.” – vélekedik a családfőt alakító Tom Selleck.

De nem az egykori Magnum az egyetlen ismert színész a Universal Channel sikersorozatában. Ráadásul a harmadik évadban egy világhírű vendégszereplő is csatlakozott a stábhoz Michael Madsen személyében. Az ismert színész – nem meglepő módon – rosszfiút, egy nemrég szabadult, bosszúra éhes bűnözőt alakít majd.

Zsaruvér – 3. évad dupla epizódokkal október 20-tól minden vasárnap 21:00-kor

a Universal Channel műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*