TÖBBET MAGUNKRÓL – GRECSÓ FIVÉREK ESTJE

A Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukcióval jelentkezik, a Grecsó fivérek előadásában, Többet magunkról címmel. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

grecso_

TÖBBET MAGUNKRÓL – GRECSÓ FIVÉREK ESTJE /Várkert Bazár – 09. 21. 19:00/

Az előadás gerincét új, egyedi Grecsó prózák, friss versek, családi történetek és anekdoták képezik, amelyet az improvizatív jazz zene, a pillanat szülte kortárs balett és Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai varázsolnak színház élménnyé. Az irodalom és a zene dialógusa minden estén egyedi, de a válaszok különös ritmusa, a fény-terek éteri játéka és a művészeti ágak közötti tagolás mégis feszes keretet ad a produkciónak. Ahogy a testvérek ironikus vetélkedése, a tánc és az irodalom nyelvén előadott fricskák is segítik a nézők azonosulását, hiszen családi tükörhelyzeteket generálnak, ahol a saját identitásuk kerül reflektorfénybe. A többet magunkról őszinte, vallomásos és karakteresen személyes est kihasználva a Grecsó fivérek művészetét és nyitottságát.

Előadók: Grecsó Krisztián író, Grecsó Zoltán táncművész Közreműködik: Fodor Réka (ének), Rácz Réka (tánc), Kertész Endre (cselló) Díszlet és jelmezterv: Ottlik Julianna Világítástervező: Gothár Márton Színpadra alkalmazta: Grecsó Zoltán