Tisza-tavi bemutatkozás a Budapest Boat Show és FeHoVa kiállításon (február 13-16.)

Idén díszvendégként mutatkozik be a Tisza-tó a Budapest Boat Show kiállításon, Magyarország legnagyobb hajós seregszemléjén.

Hazánk második legnagyobb tava és a tó különleges vízi szolgáltatásai a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának közösségi standján mutatkoznak be. Társkiállítóként speciális rendőrhajóval és jet-skivel jelenik meg a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság, hajóbérlési és hajós túrázási lehetőségekkel a Tisza-tó Yacht Charter. A hajós ismeretek elsajátításával kapcsolatban a Tisza-tó Sail gyerek vitorlás bázis és a Kapitány Hajósiskola áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Boat Show-val párhuzamosan rendezett FeHoVa-nak is minden évben visszatérő kiállítója a Tisza-tó. A régiós bemutatkozás – melynek fő szervezője a Tisza-tó Fejlesztési Kft. – idén is látványos formában valósul meg: madármegfigyelő toronnyal, és további attrakcióként a torony egyik oldalát képező mászófallal. A Tisza-tavi standot felkeresők információt szerezhetnek a tó egyedi horgászati lehetőségeiről, az Európa legnagyobb édesvízi akváriumát is bemutató látogatóközpont: a Tisza-tavi Ökocentrum látnivalóiról, idei programjairól. A Tisza-tavi Túraközpont Hálózat tagjai a kerékpáros, vízi, gyalogos és lovas túralehetőségekről szóló anyagokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A látogatók e két kiállítás alkalmával vehetik kezükbe elsők között a régió legújabb, Tisza-tavi garantált élmények garantált áron című kiadványát és tájékozódhatnak az egész évet átívelő kedvezményes Tisza-tavi programlehetőségekről és az ezekhez kapcsolódó szálláshelykínálatról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*