The Adolescens – azaz az ifjúság

TheAdolescensThe Adolescens – azaz az ifjúság. A zenekar tagjai igen fiatalok, gimnáziumi bandaként jöttek létre. A megalakulás előtt, amikor még nem ismerték egymást, többen meg akarták egymást verni – a későbbi csapatból.

A Hallgass Hazait műsorában az öt tagú zenekarból ketten is vendégeskedtek: Szász Tamás, és Chezan András. A kezdeti unszimpátia, az ellenkezőjére fordult: “Jött a Karácsony, és ilyenkor meglágyul az ember szíve… Az egyik osztálytársunk hozott egy akusztikus gitárt, Andris elkezdett rajta játszani, és az nekem nagyon tetszett, odamentem hozzá…”

Így végül senki nem vert meg senkit.

A fiúk józan életvitelűek, koncert előtt sohasem isznak alkoholt, és utána is csak szigorú mértékkel. Láthatóan igen komolyan veszik a zenélést, nem fogunk meglepődni azon, ha évtizedek múlva is találkozunk velük, és a legkomolyabb helyeken. Munkájuk elismeréseként élik meg, hogy egy bank reklám betétdala lett a Set me free című számuk.

Készülnek újdonsággal a fiúk, illetve például a Marlboro Girl című dalukhoz már elkészült a klip, jelenleg a megfelelő pillanatot, vagy alkalmat várják a bemutatáshoz, mivel még nem nyilvános az anyag. A rajongóknak, követőknek érdemes figyelni a közösségi oldalt, és a video megosztót, ugyanis bármelyik pillanatban megjelenhet – mondják a fiúk.