Tetőn moziztak a hazai hírességek

Megnyitotta kapuit Budapest legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Az első teltházas vetítésen hazánk hírességei is részt vettek: Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti különleges környezetben nézhették meg az Amerikai szépség című filmet. A Paramount Tetőmozi a nyár további részében is egyedülálló moziélménnyel és ismert filmsikerekkel várja majd az érdeklődőket minden kedden este.

 

Gyönyörű naplemente, különleges környezet és a Paramount Channel filmcsatorna egyik legnépszerűbb filmje, az Amerikai szépség várta az érdeklődőket a Paramount Tetőmoziban, Budapest legmagasabban lévő mozijában. A Budapest Rooftop Cinema Corvin Clubba eljött Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti is, hogy a tetőn mozizzon a több száz nézővel együtt.

Kocsis Tibor számára külön öröm volt, hogy ebben a nem mindennapi környezetben nézheti meg egyik kedvenc filmjét. „Gimnazista koromban láttam először az Amerikai szépséget, és nagy hatással volt rám. A film központi témája az önmegvalósítás és az útkeresés: ezek a kérdések akkoriban engem is rendszeresen foglalkoztattak. Tetszett, hogy tele van drámával a film, és mindenkinek van benne rejtegetnivalója is” – mesélte a mozirajongó énekes, aki azóta sokszor újranézte az Oscar-díjas alkotást.

„Minden egyes alkalommal észreveszek egy-egy új rezdülést a filmben. Kevin Spacey és Annette Bening játéka lenyűgöz, illetve Sam Mendes színházrendező is nagyot alkotott, akinek ez volt az első nagyjátékfilmje” – mondta el Tibor, akinek nagyon tetszett a Paramount Tetőmozi. „Szeretem a nyáresti szabadtéri kikapcsolódást és a mozit is. A film áll nálam a középpontban, de a társaság, a jó hangulat és a kellemes időjárás is elengedhetetlen” – tette hozzá az énekes.

Szabó Erika színésznő Tiborral ellentétben még soha nem látta teljes egészében az Amerikai szépséget, ezért kíváncsian érkezett a Paramount Tetőmoziba. „A szabadtéri mozi élmény nosztalgikus érzésekkel tölt el, ugyanis gyerekkoromban, szülővárosomban, Dabason sokszor jártunk kertmoziba. Nagyon kíváncsi voltam Budapest legmagasabban lévő mozijára, és örülök, hogy ebben a gyönyörű környezetben pattogatott kukorica és egy jó nagy pohár limonádé mellett végre megnézhetem az Amerikai szépséget elejétől a végéig” – mondta el Erika.

 

A Paramount Tetőmozi további programja:

 

Július 12. AIRPLANE

Július 19. STAR TREK

Július 26. BEVERLY HILLS-I ZSARU 1 és BEVERLY HILLS-I ZSARU 2

Augusztus 2. AZ ÁLMOSVÖLGY LEGENDÁJA

Augusztus 9. FORREST GUMP

Augusztus 16. CSUPASZ PISZTOLY 1 és CSUPASZ PISZTOLY 2 és 1/2

Augusztus 23. SHAFT

Augusztus 30. COOL TÚRA

Szeptember 6. SUPER 8

 

Paramount Tetőmozi 2016. július 5. – szeptember 6. között minden kedden, 21.00 órától a Budapest Rooftop Cinema, Corvin Clubban (1085 Blaha Lujza tér 1-2).