Teljesült Király Viktor egyik gyermekkori álma!

Ki ne szeretett volna akár csak rövid időre is űrhajós vagy szuperhős lenni? Sztárjaink sincsenek ezzel másként. Király Viktor gyermekkora óta rajong a képregényekért, ezért az énekes boldogan öltötte magára a szuperhős jelmezt a Telenor Próbafülke installációjában. Iszak Esztiben a virtuális próba gyermekkori emlékeket ébresztett, és elárulta, legemlékezetesebb jelmeze a pattogatott kukorica kosztüm volt.

 

Király Viktor, Iszak Eszti, Puskás Peti, Béres Alexandra és Garami Gábor a Class FM műsorvezetője minden jelmezt felpróbált a Telenor Próbafülkében. A sztárok gyermeki örömmel nézegették, hogyan mutatnának felfedezőként, eszkimóként, hajóskapitányként vagy szexi matrózként.

Király Viktor nem most bújt először szuperhős jelmezbe, gyermekkorában azonban Batman kosztümje eléggé „fapadosra” sikeredett.

„Mindig is jelentős szerepet játszottak az életemben a jelmezek, hiszen Amerikában a Halloween fontos ünnep. Az az igazság, hogy nagyon lusta voltam a kosztümjeimmel bíbelődni, ezért például a Batman jelmezem egy fekete szemeteszsákból és egy övből állt” – emlékezett vissza Viktor – „Mindig is rajongtam a képregényekért, ezért örülök, hogy most végre megnézhettem, hogy állna egy rendes szuperhős szerelés. Nagyon jól éreztem magam próba közben, bevallom, legutóbb 9 éve volt rajtam jelmez. Mostanában a beöltözős bulikra nem erőltetem meg magam. Ha valaki megkérdezi, hogy minek öltöztem, azt szoktam mondani, hogy az ikertesómnak Bennek” – tette hozzá nevetve az énekes.

Iszak Eszti azonban sokkal kreatívabb Viktornál, sőt a műsorvezető egyenesen rajong a jelmezekért. Eszti elárulta, hogy általában még a szülinapját is beöltözős bulival ünnepelik barátaival.

„Nagyon szeretek vásárolni és próbálgatni, de semmit nem veszek meg, amíg nem vagyok benne biztos, hogy jól áll. A Telenor virtuális Próbafülkéjében is nagyon jól éreztem magam, tetszettek a jelmezek. A kedvencem az eszkimó és a felfedező volt” – magyarázta Eszti – „Imádom a tematikus beöltözős bulikat. A barátaimmal tartottunk már 60-as, 70-es évek és szuperhősös partit is, ahol Wonder Womannek öltöztem. Gyermekkorom legemlékezetesebb farsangján popcorn lánynak öltöztem, anyukám három napig fűzte fel a pattogatott kukoricaszemeket cérnaszálakra” –mesélte a VIVA TV műsorvezetője.

A Telenor virtuális Próbafülkéje minden érdeklődőt vár február 27-től március 6-ig minden nap 11:00 – 19:00 óráig, az Allee bevásárlóközpontban, ahol bárki átélheti a felfedezés élményét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*