Táncosnak állt Ed Sheeran

Ed Sheeran vadonatúj dallal debütált Magyarország mérvadó slágerlistáján. A fiatal brit énekes egy ideig az utcán élt, most azonban soha nem látott népszerűségnek örvend. Duke Dumont is igazi slágergyáros, Won’t Look Back című felvétele a Class40 első helyén áll. A magyar előadók közül Ákos és a Compact Disco népszerűsége is töretlen.

 

Duke Dumont Won’t Look Back című újdonsága aranyérmes a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. Az utóbbi időben sikert sikerre halmozó house-producer hamarosan debütáló albumáról Won’t Look Back már a harmadik kislemez. A dal a dobogó csúcsáig jutott a Class40-en, klipjét pedig pár hónap alatt közel 10 millióan látták. A brit DJ-ről kevesen tudják, hogy néhány éve London nyüzsgéséből kiköltözött Hertfordshire megye erdeibe, ahol kialakított magának egy stúdiót, hogy ott dolgozhasson.

Ed Sheeran mostanában tánctudását is megcsillogtatja. A vörös hajú gitáros először lép ki hangszere mögül, hogy új területen is kipróbálja magát, új klipjében egy versenytáncos szépséggel keringőzik. A videó óriási sikert aratott, a 23 éves brit énekes tánctudásáról már több mint 31 millió ember győződhetett meg. Ed Sheeran X című lemezének újdonsága, a Thinking Out Loud a  37. helyen debütált Magyarország mérvadó slágerlistáján.

A Compact Disco Ms. Right című dala már a 11. a Class40-en. Az Eurovíziós dalfesztivál kapcsán ismertté vált elektro-pop trió új számát a Bronski Beat Small Town Boy című klasszikusa ihlette. A nyárias hangulatú, könnyed, vidám szerelmes dal egyre nagyobb népszerűségnek örvend a toplistán, a magyar slágerek közül egyedül a hét nyertesének választott Ákos Igazán című slágere előzi meg.