TALMÁCSI TANÍTVÁNYA AZ 5. HELYRŐL INDUL A HUNGARORINGEN

Somosi Alexander remek napot zárt ma az Adac Junior Cup két időmérő edzését követően a Hungaroringen. A számos finom hangolás meghozta az előrelépést a Talmácsi Racing versenyzője számára, aki egyre inkább érzi új versenygépének határait, ami megmutatkozott a köridőkön is, hiszen sikerült folyamatosan gyorsulnia, majd a kvalifikációt a 29 fős mezőnyből az 5. helyen zárta. Ez pedig remek előjel a holnapi futam előtt, mely 10:00 órakor startol.
Talmácsi Gábor, csapatfőnök:
Nagyon szép munkát végzett ma Alexander, ami dícséretre méltó. Több beállítást is végrehajtottunk a motorján, és ő is egyre jobban ráérzett a motorra. Holnap egy igazán izgalmas verseny várható és bízom benne, hogy Alexander is ott lesz a főszereplők között.
Somosi Alexander:
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült az 5. helyet megszereznem az időmérőn, hiszen sokkal jobb a mezőny elejéről indulni. A mára nagyon jól összeállt a motorom és én is egyre jobban ráéreztem, hogy lehet vele gyorsan menni. Nagyon sok segítséget kaptam Talmácsi Gábortól, akinek minden tanácsát igykeztem megfogadni. Holnap kell egy jó rajt és mindent megteszek, hogy a mostani pozíciómnál hátrébb semmiképp se végezzek a versenyen, csak előrébb.