Talmácsi kemény versenyre számít holnap

Csodaszép időre ébredt a Superbike VB mezőnye, mely mindenkit jókedvre derített és már korán reggel nagy volt a mozgolódás a paddockban. Talmácsi Gábor kategóriája számára 10:45 órakor kezdődött a második szabadedzés. A magyar versenyző két boxkiállással teljesítette a tréninget, melyen 13 kört futott és 2:03:177-es idővel a 10. helyen zárt.
wsbk Aragon_pat_ssp_dop 018_cTalmácsi a délutáni időmérő előtt felkereste a pályán található klinikát, ahol kezelést kapott a még nem százszázalékos bokájára. Aztán 16:05 órától következett az időmérő, melyen mindenki nagyon keményen kezdett. Gábornak a kvalifikáció utolsó harmadában is sikerült javítania, de mivel a többiek is gyorsultak, így holnap a 13. rajtkocka lesz az övé. Az időmérőt Sofuoglu nyerte, mellőle Lowes és Foret indulhat az első sorból.
Holnap a Supersport kategória versenye 13:30 rajtol, melyet élőben közvetít az Eurosport2.
Talmácsi Gábor:
Sajnos eltaktikáztam a kvalifikáció végét. Túl sokat vártam, elment az idő és nem úgy jött ki a lépés, ahogy terveztem. Először Van Der Mark esett el előttem és zökkentett ki a ritmusomból, majd az orosz versenyző ült fel váratlanul a gyors körében és ezzel engem is feltartott.  De pozitívan nézem a dolgokat és mindenképpen egy jó versenyre számítok holnap. Az új szabályok értelmében hárman indulunk egy-egy sorból, így én az ötödik sorból rajtolok. Az első körök nagyon fontosak lesznek és célom a mielőbbi felzárkózás, mivel nagyon szeretnék az első 10-ben végezni holnap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*