Tabaka József: Nagyon kemény verseny lesz!

Interjú Tabaka Jocival

Interjú Tabaka Jocival

Salakmotor Európa-Bajnoki Elődöntő. Debrecen, Gázvezeték úti Salakaréna.

A szezon egyik legjelentősebb salakversenye hazánkban! Május elsején 15.00-tól, 11 ország, 16 motorosa küzd azért, hogy bejusson a challenge-be. A nagy salakos nemzetek közül Dánia, Lengyelország, Svédország, Oroszország és Csehország is delegál pilótát a viadalra.  Hazánkat, te és Magosi Norbert képviseli.

Az április elején megrendezett verseny mennyire volt elég a felkészülésedhez? – Az áprilisi verseny nagyon sokat segített láttam mik a hibák és azon vagyok, hogy kijavítsak mindent.

Nem kis megmérettetés vár rád és Norbira. Az esélyeket latolgatva, hol szeretnél végezni a nap végén? – Így van nagyon kemény verseny lesz. Nagy sztárok érkeznek Debrecenbe. Szeretnék bekerülni az egy 5-be, remélem minden jól fog alakulni és sikerülni fog.

Mesélnél a jelenlegi motorodról?  – A motorjaim Jawa váz, és GM blokkal vannak szerelve. Teljesen versenyképesek, szóval bizakodó vagyok.

A nézőknek mit üzensz, mikorra érkezzenek? – A nézőknek azt üzenem, hogy jöjjenek minél többen és buzdítsanak minket, mert szükségünk lesz rá.

Érdemes lesz délután, kettő órakor megérkezni a stadionba.

A pályán találkozunk!

Köszönöm a Támogatóim segítségét: Tabaka és Társa Kft, Debrecen Speedway Salakmotor Se, Kozma-Ép Generál Kft, Demetrend Kft, Monster Energy, Eurotel System, Adix-Trade Kft, Auner Motorsport, Szertár Sportbolt, Pinkmotors, Roncsbár.

 

– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu