Szuperhős családdal újít a Nickelodeon

a_thunderman_csaladMi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi!A Thunderman család egy messze nem átlagos család történetét meséli el, amelynek minden tagja szuperképességekkel rendelkezik. Az apa, Hank rendkívüli erővel bír és tud repülni, az anya, Barb pedig képes uralkodni a fény fölött: közeledtére lámpák alszanak ki vagy gyulladnak föl. A lézerszemű Nóra szuperlátással bír, Max és Phoebe pedig tárgyakat mozgatnak, ráadásul egyetlen lélegzetük is elég hozzá, hogy megfagyasszanak vagy kiolvasszanak valakit. Hogy fognak így beilleszkedni?

Különleges képességű családdal újít szeptemberben hazánk legnézettebb gyerekcsatornája, a Nickelodeon. A Thunderman család szeretne normális életet élni, ezért egy Hiddenville nevű városkába költöznek, ahol a beilleszkedés érdekében megpróbálják elrejteni extra erejüket. Nehéznek tűnik? Az is! Hőseink újabb és újabb kalandokba keverednek, az eseményeket pedig csak szuperhőshöz méltó képességeiket használva tudják kézben tartani. A testvérpár Phoebe és Max rivalizálása csak fokozza a feszültséget – az ikrek az élet minden területén harcolnak egymással. A 20 másodperccel hamarabb született Phoebe segítőkész szuperhős, Max viszont idősebb korában a Föld gonosz ura szeretne lenni, ennek érdekében alagsori hálószobájában szövi ördögi terveit. Rivalizálásuk komoly bonyodalmakba keveri a kisváros lakóit is –  a beilleszkedés így kicsit tovább tart, mint remélnék.

A Thunderman család a Nickelodeon újabb élőszereplős produkcióval bővíti kínálatát. A Jed Spingarn által készített vígjátéksorozat tavaly októberben debütált az Egyesült Államokban, hatalmas sikerrel. A premiert több mint 2,6 millióan látták, így nem csoda, hogy a csatorna azóta berendelte a húsz részből álló második évadot is.

Szeptember 7-én vasárnap 19:15-kor A Thunderman család premier a Nickelodeonon!sorozat