Születésnapi Pénzadománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

Második alkalommal rendkívüli adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. 50. születésnapja alkalmából azt kéri, hogy idén január 15. és február 8. között pénzt, játékokat, ruhákat gyűjtsünk a Tábitha Gyermekhospice Háznak.

Születésnapi Pénzadománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak2

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző egyedi programokon. 2000-ben helyezkedett el a Baptista Szeretetszolgálatnál mint gyermekprogram szervező, azóta többször is kiemelték tevékenysége miatt, a Családháló Díj 2017 egyéni különdíjasa. A hátrányos helyzetű csemetéknek rendszeresen gyűjt élelmiszereket, játékokat, ajándékokat, főként az ünnepek előtt, évközben pedig fantasztikus programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a szomorú életsorsukból.

– A születésnapi pénzadománygyűjtést idén második alkalommal hozom össze. Egy összejövetelt is szervezek, ahol fellép Király Linda, Gájer Bálint, Mittag Olivér és a mesemondó Rolika, továbbá imát tart, és áldást mond Dr. Steiner József, lelkész. Az est házigazdái Pordán Petra és Balogh Tamás. Abból a megfontolásból hoztam létre, hogy most ne csak rólam szóljon ez a születésnap, hanem egy jó cél legyen a középpontban. Így jutott eszembe a Tábitha Gyermekhospice Ház, mert nekem egyébként is a gyermekek a szívem csücske. A cél az, hogy minél több pénzbeli adomány jöjjön össze. Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal. Nagy szeretettel várjuk azokat az új játékokat, ruhákat, cipőket, édességeket, amelyeket szeretteiknek is ajándékoznának.

A gyűjtés helyszíne: 1089 Budapest, Dugonics utca 17-21.

Támogassuk együtt a Tábitha Gyermekhospice Házat szívünk szerint!

UniCredit Bank számlaszáma: 10918001-00000090-59690008

Közlemény: Születésnap

“A Tábitha Ház küldetése, hogy a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek hátralevő, szűkre mért idejének eltöltése és a haldoklás, méltó és szeretetteljes környezetben történjék. A Tábitha Házban a gyermekek szakszerű orvosi segítséget kapnak, miközben a szülők és rokonok folyamatosan a beteg mellett lehetnek, támogatva őket a betegség ellen vívott nehéz küzdelemben. A Tábitha Ház a szülők számára zavartalan körülményeket biztosít annak érdekében, hogy a hátra lévő időben megadhassák mindazt szeretett gyermekeiknek, amivel könnyebbé tehetik egymás számára a szenvedést, az elválást és a tragédia feldolgozását.”