Születésnapi köszöntő

   Mesterházy Attila Fotó: Juhász Melinda

Mesterházy Attila
Fotó: Juhász Melinda

Kedves Gordon, tisztelt Kormányváltó Barátaim! Gratulálok pártotok egyéves születésnapjához!
Kétségkívül sűrű volt és mozgalmasan telt az első év. Nagy utat tettetek meg ez idő alatt: pártotok mérvadó szereplővé vált a közéletben, meghatározó tényezővé az ellenzéki oldalon, és fontos partnerré a kormányváltásban. Nem kis feladathoz kellett politikai értelemben felnőnie a mozgalomnak egy év alatt. És sikerült. Ez önmagában is elismerést érdemel.
Tudjuk jól, hogy egy párt nem pusztán politikai szervezet – hanem közösség is. Együtt gondolkodó, az elveikért együtt kiálló és a hazájukért együtt cselekedni kész emberek közössége.
Egy közösség pedig sokszor akkor képes a legjobban érvényesíteni elveit és elérni céljait, ha más pártokkal összefog. Ahogy tettük mi is. Mert sok mindenben különbözünk ugyan, de a legfontosabb elveinkben és céljainkban osztozunk: kormányváltást akarunk.   Boldog születésnapot kívánok! Valamint azt, hogy 30 nap múlva egy másik születésnap kövesse a mostanit: hogy a szabad, demokratikus, európai Magyar Köztársaság újjászületését ünnepelhessük. Együtt.   Üdvözlettel, Mesterházy Attila

MSZP Sajtóosztály

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*