Sztárportré: Lang Györgyi

Lang Györgyit mindig egyenes, szókimondó nőnek ismertük, ezért az őszinteség kapcsán ültünk le beszélgetni. “Szerintem mindenkinek mindent szabad, én nagyon szabadságpárti vagyok. Megmondom a véleményemet, és tételezzük fel, hogy a másik ezt nem veszi sértésnek. Azt gondolom, hogy olyan emberek vannak körülöttem, a barátaim, a szeretteim, akik ezt tudják.”

Györgyi annak a híve, hogy az erőltetetten, vagy kötelezően lefektetett szabályok nélkül is lehet jól működni: “Szeretjük egymást, őszinték vagyunk, és akkor ezek a szabályok be vannak tartva. Mindenki magától tudja a helyét.”

Egy korábbi Sztárportréban Forgács Gábor színművész a következő felvetést tette: “Mikor vagy őszinte? Ha kérdés nélkül elmondasz valamit, amire senki nem kíváncsi – csak azért, hogy az őszinte véleményedet átadd a másiknak…? Egyet nem szabad elfelejteni: Nem biztos, hogy nekem igazam van. Ha valakinek szépeket mondasz, jókat mondasz, akkor sokszor azzal többet tudsz segíteni, mert a lelkét helyre tudod tenni – pláne ha kéretlenül mondod.

Györgyi a Sztárportréban jókedvű és szókimondó volt, ő tehát azt vallja inkább mindig ki kell mondani minden gondolatot, véleményt úgy ahogy az van, persze csak akkor, ha nincs az emberben bántó szándék. A 26 éves Pa-Dö-Dő énekesnője az élethez is így áll: “Nem szabad szorongani… Sokáig azt hittem, hogy én szabadon élek, és most lett egy olyan barátnőm, akitől látom, hogy az őszinteség még nagyobb szabadságot ad.”

A beszélgetésben szívesen mesélt arról is, hogyan érzi magát mostanában: “Ez, hogy lefogytam 25-30 kilót, sokat javított a saját magam elbírásán. Felállni, átülni csak vízben tudok, illetőleg segítséggel… Vízben, állni is tudok, sőt, néha menni is egy kicsit, meg álmomban rettentő jól tudok menni…”