Sztárokkal ünnepelt a Wallis

harsanyai_levi_wolf_katiA márka nagykövetei is részt vettek az új beruházás bokrétaünnepén

 

Régi hagyományt elevenített fel a Wallis Motor Pest Kft., amelynek legújabb beruházása, az épülő BMW és MINI márkakereskedés a legmagasabb pontjához érkezett. A BMW alakú bokréta felvonásán a Wallis nagykövetei is részt vettek. Wolf Kati, Aryee Claudia Tücsi, Schiffer Miklós, Rakonczai Imre és Harsányi Levente is együtt ünnepelték ezt a mérföldkövet a Wallis vezetőségével, és Csisztu Zsuzsával, az esemény háziasszonyával.

 

Wolf Kati a Wallis egyik legújabb márkanagykövete a vezetés megszállottja és amint lehetett, megszerezte a jogosítványát, azóta pedig szinte hozzá van nőve az autójához. „Ha jó autóban ülsz, élmény a vezetés. Amikor először ültem BMW-ben, azonnal megfogott, ahogy fekszik az úton, ahogy gyorsul vagy ahogy fékez, lenyűgöző. Szerintem csak ebben a kocsiban van ilyen erő” – kezdte Kati, aki a Wallis Motor Pest Kft. bokrétaünnepén kíváncsian szemlélte az épülő új BMW és MINI márkakereskedés makettjét. „Fantasztikus lesz az új épület, magával ragadó volt már a makett is. Emellett nekem nagyon fontos, hogy a Wallisnál szinte baráti a hangulat, és szerintem ez az új szalonban is érezhető lesz” – folytatta az énekesnő, aki városban nyugodtabb tempóban vezet, míg autópályán kihasználja a lehetőséget és felgyorsít.

 nagykovetek_bokreta

„Városban szerintem nem szabad sietni, érdemes inkább idegeskedés nélkül élvezni a tempót és rákészülni, hogy kicsit tovább tart majd az út. Dugóban például nekem mindig nyitva a naptáram, bekapcsolom a kihangosítót és intézem az ügyeimet, rádiót hallgatok vagy ha velem vannak a lányok, akkor velük foglalkozom. Autópályán persze egészen más a helyzet, mert akkor a gyorsabb tempót élvezem” – magyarázta.

Harsányi Levente szintén korán megszerezte a jogosítványát, és kétgyermekes apukaként most már elsősorban a biztonságot és a kényelmet tartja szem előtt. „Ma már úgy választok autót, hogy először a hátsó ülést nézem meg, hogy a gyerekek elférjenek. Utána jön csak a vezetőülés, ahol számomra a legfontosabb a kényelem” – mesélte tapasztalatait a műsorvezető, aki már a középiskolában is alig várta, hogy volán mögé üljön.

„Harmadikos koromban, épp bizonyítványosztás előtt kaptam kézhez a jogsit. Amikor suli után az osztálytársaim elindultak a metróhoz, a buszhoz vagy a villamoshoz, én csak lazán megcsörgettem a kocsikulcsot, hogy nálam van még néhány hely” – emlékezett vissza nevetve a műsorvezető, aki azonnal belevetette magát a vezetés örömeibe. „Beültünk nagyapám öreg autójába, vagy a Balatonra vagy a város központi helyeire mentünk a haverokkal. Lehúzott ablakkal, tomboló zene mellett szeltük az utakat. Megvalósult, amire évekig, kiéhezve vártunk, és ez nagyon nagy élmény volt” – tette hozzá.

 

A tervek szerint a Wallis Motor Pest Kft új márkakereskedése szeptember 22-én nyílik meg az ügyfelek előtt.