Sztárok segítségével indult az Ökumenikus Segélyszervezet egyhetes ünnepi ételosztása

A segélyszervezet szeretetvendégségén az étel mellett feldíszített fűtött sátor  és karácsonyi zene is várta a rászorulókat.

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezi hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztását.Egy teljes héten át, december17. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, a rossz szociális körülmények között élő családok számára.

A december 17-ei ételosztás támogatójaaz E.On Hungária Zrt volt. A vállalat munkatársai, Károlyi Zsuzsanna vállalati kommunikációs vezetővel az élükön, önkéntes munkával is hozzájárultak az adagok kiosztásához. A karitatív rendezvényen jelen volt Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója és Kovács Koko István jószolgálati nagykövet, továbbá Kuna Szonja és  Sikter Diána a női, illetve Lévai Márton a férfi vízilabda válogatott tagjai, Sebestyén Balázs a ClassFM műsorvezetője, Pintér Adrienn Ada az RTL Klub műsorvezetője, valamint Szabó Ricsi és Ilyés Jenifer, az X-faktor énekesei is részt vettek az adagok kiporciózásában.

A szeretetvendégség menüje ma rizseshús, savanyúság,  kenyér + tea és szaloncukor lesz. Az ételosztás11 órakorkezdődik a Budapest IX., Vágóhíd u. 13. melletti parkolóban.