Sztárok is meglátogatták Magyarország első Celeb Panoptikumát

Magyar Attila Einstein oldalán, Rippel Feri és Rippel Viktor Arnold Schwarzenegger társaságában pózoltak a Gozsdu Celebrity Panoptic-ban. A több mint 500 négyzetméteres teremben olyan ikonokkal találkozhatunk, mint Michael Jackson, George Clooney vagy a Jack Sparrow, a Karib-tenger kalóza, a gyerekek Spongyabob, Mignon és Snoopy élethű másaival is fotózkodhatnak.

„Nagyon meglepődtem, ugyanis nem gondoltam volna, hogy ezek a babák ennyire élethűek. Ha egész közel megy hozzájuk az ember, akkor is rendkívül részletgazdagok, látszanak a bőr redői, a szőrszálak a karon, egyszerűen hihetetlen. Örülök, hogy más múzeumokkal ellentétben itt oda lehet menni közel a kiállítási tárgyhoz, meg lehet érinteni és nincs nyolc fallal elkerítve. Megtapinthattam Einstein pulóverét, ami nekem hatalmas élmény volt, hisz’ imádom a fizikát. A másik nagy szenvedélyem pedig az animációs mese, így kicsit gyereknek érezhettem magam Spongyabob és a Mignon figurája mellett. Magyar nagyokat is el tudnék még képzelni István királyunk mellé, bár szerintem nagyon megoszlanának a vélemények, hogy vajon Neumann János vagy Győzike alakja készüljön el viaszból” – mosolyog  Magyar Attila, aki legszívesebben a South Park és a Family Guy bábuival egészítené ki a tárlatot.

„Nagyon büszkék vagyunk, ugyanis Magyarországon ez az első Celeb Panoptikum, mely megidézi a múlt és jelen nagyjait és ahol mindenki, kicsik és nagyok is remekül szórakozhatnak. A jelenlegi készletünket folyamatosan bővítjük külföldön és hazánkban készülő viaszszobrokkal egyaránt. A napokban érkezett meg hozzánk a brit hercegi pár, Katalin hercegnő és Vilmos herceg, de tervezünk, egy Star Wars sarkot, valamint a magyar hírességeink közül Puskás Öcsit és Dzsudzsák Balázst is megelevenítenénk. Hamarosan egy igazi múzeumot hozunk létre tárlatvezetéssel, interaktív táblákkal, applikációkkal. Természetesen a külföldi vendégeket is nagy szeretettel várjuk, számukra többnyelvű leírás áll rendelkezésre, ezáltal teljes értékű kiállítás tárulhat a turisták elé is. Eddig a legnépszerűbb bábunk kétségkívül E.T. figurája, de folyamatosan várjuk a javaslatokat, és a legjobb ötleteket biztos, hogy megvalósítjuk” – mutatja be a tárlatot Bökönyi Zsolt, a Gozsdu Celebrity Panoptic marketing vezetője.

Magyar Attila mellett Rippel Feriéket is teljesen lenyűgözte az egyedülálló kiállítás. A nemzetközi hírű artisták imádják az akciófilmeket, így nem csoda, hogy a Farkasember és a Terminátor figurája hatott rájuk a legjobban.

„Többször voltunk már hasonló jellegű kiállításon, készült is már rólam viaszbábu, ami meghatározó élmény volt számomra. Nagyon hatásosak az élethű figurák, és amellett, hogy szórakoztatnak, közelebb hozzák a történelmi alakjainkat, vagy épp a világsztárokat, énekeseket, színészeket. Igazi művészi csoda egy ilyen viaszbábut ennyire precízen megalkotni. Ha kívánhatnánk, akkor mindenképp a Thort alakító Chris Hemsworth-ot szeretnénk még itt életnagyságban látni” – mondja Rippel Feri.

A Panoptikum hétfőtől-szombatig 10 és 21 óra, vasárnap 10 és 18 óra között rendkívül kedvezményes belépővel vár mindenkit. Az előtérben változatos italkínálat, ételkülönlegességek, egyedi fényképes ajándéktárgyak és kézműves édességek teszik még hangulatosabbá a kiállítást.

A Gozsdu Celebrity Panoptic rendezvényteremként is funkcionál, állófogadások, színházi előadások és gyermekprogramok helyszíne, valamint céges eseményeknek is otthont ad.