Szombaton München szívében megnyílik a MINI Pavillon

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját. Az október 12-én megnyíló MINI Pavillon az első tisztán elektromos meghajtású MINI modellnek is teret enged.

P90369863-mini-pavillon-muenchen-lenbachplatz-10-2019-2500px

2019. október 12-én megnyitja kapuit a müncheni Lenbachplatz téren a MINI Pavillon, amely a Neue Maxburg épületének koncepcióját továbbgondolva kínál újabb rendhagyó találkozási pontot a bajor főváros lakosainak. Az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepciójaként megálmodott épületet a MINI a Herzog, a MATES, a VIU, a Harman Kardon és a BARBER HOUSE közreműködésével váltotta valóra: a látogatók beülhetnek egy baráti kávéra a Herzog bárban, dolgozhatnak a közösségi munkahelyek specialistájaként ismert MATES munkaállomásain, időpontot foglalhatnak a BARBER HOUSE szolgáltatásaira, új szemüveget vásárolhatnak a VIU üzletében és kikapcsolódhatnak kedvenc zenéjükkel a Harman Kardon Lounge-ban – mindezt egyetlen tető alatt. A MINI Pavillon ráadásul a brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának összes megrendelhető négykerekűjét is felvonultatja és kézzelfogható tesztidőpontokat kínál, a forradalmi épület pedig konferenciák, üzleti rendezvények és kulturális események helyszínének is kiváló.

A MINI Pavillon a Neue Maxburg épületének időtlen építészeti stílusát csúcstechnológiás műszaki megoldásokkal kombinálja. Az 1960-as években épült épületet 2003-tól bemutatóteremként használták, így az úttörő nagyvárosi koncepció a Neue Maxburg stílusában gyökerező művészeti irányzat és a kortárs igények mentén alkalmazott innovációk egyedülálló szimbiózisának tekinthető. Az épületet az elmúlt időszakban teljes egészében felújították, hogy a pihenés, az információáramlás, a munka, a közösségi kapcsolatok és a bevásárlás magával ragadó koncepciójaként nyithassa meg újra kapuit.

„Nagyvárosi márkaként a MINI mindig is a belvárosi nyüzsgés középpontjában állt. Izgalmas partnereinkkel kidolgozott újabb nagyvárosi koncepciónk is ezt a filozófiát erősíti tovább, miközben München minden lakosának és látogatójának vonzó találkozási alternatívát kínál” – mondta Bernd Körber, a MINI márkaigazgatója.

A MINI Pavillon megnyitójának egyik fénypontja az első tisztán elektromos meghajtású MINI modell, a MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) lesz, amely a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó embereknek kívánatos, megbízható és hosszú távon fenntartható mobilitási megoldást jelent.

Nyitás 2019. október 12-én

A MINI Pavillon 2019. október 12-én, szombaton délelőtt 11 órakor nyitja meg először kapuit. Partnerei különleges akciókkal és programokkal várják az első látogatókat (http://www.muenchen.mini.de/de_DE/mini-pavillon.html), a háttérzenét pedig DJ Zoom.Like szolgáltatja majd. Este 18 és 20 óra között a brit-német dalszövegíró, Paul Holland koncertje zárja a megnyitót.

A nagyvárosi koncepció partnerei

A vendéglátás szakértőjeként ismert Herzog egy exkluzív bárral képviselteti magát a MINI Pavillonban. Az étteremtrendek iránymutató vállalkozásaként a Herzog hamisítatlan módon kombinálja az üzleti élet hangulatát, a bevásárlóközpontok fesztelenségét, a történelmi érdekességeket és a prémium életstílust. A MINI Pavillon Herzog bárja mindenkit lenyűgöz, aki változatos környezetben kíván elfogyasztani egy kávét vagy elkölteni egy ebédet.

A MATES a közösségi munkahelyek specialistájaként kínál munkaállomásokat a Münchenben dolgozó kreatív szakembereknek, modern irodákkal és tárgyalókkal, amelyeket bárki rugalmasan lefoglalhat egy órára, vagy akár egy teljes napra. A MINI Pavillonban a MATES a müncheni Lehel és Maxvorstadt után immár harmadik közösségi munkahelyét nyitja meg.

A VIU a kézzel készített, kivételesen magas minőségű szemüvegek szakértője, amely az időtlen dizájn és az innovatív technológia találkozása mentén kínál ügyfeleinek szemüvegeket és napszemüvegeket. A VIU messze földön híres korrekt árairól és átlátható gyártási folyamatairól.

A Harman Kardon egy zenei élményre kihegyezett Lounge helyiséget épített ki a MINI Pavillonban, ahol a MINI és a márka ügyfelei prémium környezetben élhetik át a tökéletes hangzás varázslatos élményét. A Harman Kardon Lounge-ban a látogatók csendes, pihentető környezetben próbálhatják ki a MINI modellpalettájának aktuális tagjait, a kellemes háttérzenét pedig a Harman Kardon zenerendszerei szolgáltatják – nem csupán a Lounge-ban, de a négykerekűkben is.

A BARBER HOUSE mesterei eközben lesik a stílusos férfiak kívánságát, legyen szó akár hajvágásról, akár szakállformázásról, akár csak egy kis igazításról. A MINI Pavillonban megnyíló szolgáltatónál garantált az egyedi stílus, amely kiforrott szaktudással és prémium minőségű kiszolgálással párosul.

A MINI Pavillonban felsorakozott MINI modelleket a MINI München értékesítői ismertetik meg a látogatókkal. Munkájukat a virtuális valóság is segíti, amelynek köszönhetően a brit prémiummárka leendő ügyfelei realisztikus formában, nagyméretű monitorokon és VR szemüvegeken keresztül is átélhetik a MINI gokartos vezetési élményét és hamisítatlan életstílusát – a MINI által fémjelzett „kreatív helykihasználás” egyfajta modern értelmezéseként.

A MINI Cooper SE

Első tisztán elektromos meghajtású modelljével a MINI ismét mércét állít a nagyvárosi közlekedésben. Hatvan esztendővel ezelőtt a klasszikus Mini a lehető legkisebb alapterületen kínálható kényelmes utastér koncepciójával robbant be a köztudatba, a márka 2001-es feltámasztása óta pedig a MINI a kreatív helykihasználás és az egyedülálló vezetési élmény meghatározó etalonja a prémium kisautó szegmensben. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE most a vezetés vérpezsdítő élményét hosszú távon fenntartható formában kínálja fel a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó ügyfeleknek.