Szombaton a kiskunlacházi repülőtéren búcsúztatja az idei szezont Kohári Zoltán

Szombaton a kiskunlacházi repülőtéren búcsúztaja az idei szezont a Tomracing Motorsport versenyzője

 2015-tomracing-kohari_zoltan1_photo_molnár_ádám

Amennyiben az égiek is úgy akarják, szombaton ismét rajthoz áll Kohári Zoltán. A Tomracing Motorsport versenyzője a kiskunlacházi Évadzáró Gyorsulási Versenyen viszi pályára a Dragacsot. A 3000 lóerős aszfaltszaggató a szombati rajtra tökéletesen el fog készülni, miután új motort kap a szezonzáróra.

Könnyen előfordulhat, hogy az időjárás akadályozza majd meg Kohári Zoltán abban, hogy szombaton még egyszer a pályára vigye autóját, a 3000 lóerős Dragacsot. Az előrejelzések ugyanis esőzéseket jósolnak, ám a Tomracing Motorsport versenyzője bízik abban, hogy Kiskunlacháza felett ragyogni fog az ég. Az Évadzáró Gyorsulási Versenyen egyébként szinte új Dragaccsal áll(na) rajthoz, ugyanis az aszfaltszaggató ezúttal új motort kapott. A szombati rajtra minden készen áll majd, és Kohári szeretne egy igazán jó teljesítménnyel búcsúzni a 2015-ös szezontól.

„Szombaton idén utoljára fogunk rajthoz állni, már amennyiben azt az időjárás engedni fogja. Sajnos sok csapadékot mondanak, de én bízom abban, hogy a kiskunlacházi repülőteret elkerülik az esőfelhők, és tudunk egy jó kis versenyt futni. A Dragacson még most is dolgoznak a műhelyben a srácok, de a szombati rajtig mindennel elkészülnek. Egy új motort rakunk össze, amihez csak nyers alkatrészeket használunk, így ez jócskán megnöveli az összerakás időtartamát. A legfontosabb feladatunk ezúttal a futamok alatt az lesz, hogy a motort a lehető legjobban beállítsuk”– jelentette ki Kohári Zoltán.