Szőlőbirtokon vetkőzött Varga Viktor- Átvette a madárijesztő helyét az énekes

 Kivételes helyzetbe került Varga Viktor. Az extravagáns öltözködéséről híres énekes egy szőlőbirtokon kis időre megvált saját ruháitól és két csinos hölgy gondjaira bízta magát. Nem ez volt azonban az egyetlen furcsaság a helyszínen: Marenec Fruzsi, Aryee Claudia (Tücsi), Sipos Tomi és Varga Viktor fekete ribizlit, áfonyát, lime-ot, mangót és grapefruitot szüretelt a tőkékről, majd néhány gólyaláb is előkerült.

 

Eluralkodott az eklektika a szőlőtőkék között. Varga Viktor, Sipos Tomi, Marenec Fruzsi és Tücsi rendhagyó szüretet tartott, és a bornak való helyett, a finnek kedvenc vodkájának ízeit szimbolizáló gyümölcsöket gyűjtötte szauna vödrökbe. A fiúk a zsonglőrködéssel is megpróbálkoztak, majd Viktor magára vállalva a minőségellenőr szerepét, a SportKlub csinos műsorvezetőjének, Tücsinek kezéből kóstolta meg az áfonyát.  A megfékezhetetlen társaság ezután talicskába pattant, és egy őrült futamba kezdett, amelynek rövidúton borulás lett a vége. A hangulat ettől olyannyira felfokozódott, hogy sztárjaink a gólyalábazást is kipróbálták – kisebb-nagyobb sikerrel. A magasból szemlélve a terepet, pedig kiválasztották a legmegfelelőbb helyet saját gyártású madárijesztőik elhelyezésére is.

Fruzsi és Tücsi csak nehezen jutott egyezségre a szalmabáb öltözetét illetően.

„Én egy kicsit csajosabb vonalat képzeltem el, így egy csinos kis zsabót szerettem volna ráadni, Tücsi viszont valami divatosabbra voksolt. Végül egy vagány kockás inget, egy tűzpiros kendőt és egy vidám sárga kalapot választottunk. A végeredmény nem lett sem igazán nőcis, sem igazán trendi, de azt hiszem, a célnak tökéletesen megfelel majd. Egy biztos, Viktor és Tomi csíkos pulóveres madárijesztőjénél szexibbet alkottunk” – mesélte nevetve Fruzsi.

Varga Viktor most sem hazudtolta meg önmagát: az énekes annyira megirigyelte a lányok bábujának kivételes helyzetét, hogy inkább átvette a helyét, ledobta a ruháit és kikövetelt magának egy kis babusgatást.

„Hát persze, hogy kedvem támadt a madárijesztő helyére lépni. Hiszen kevés jobb dolog van annál, mint amikor két nő öltöztet… De, talán egy van: ha vetkőztet” – kezdte Viktor, aki a gyümölcsszedés során egy pillanatra a jövőbe látott. „Ahogy a tőkék között mászkáltam, volt egy jövőbeli emlékképem: tisztán láttam magam előtt, ahogy egy igazán emlékezetes bulit tartok itt. Tudni kell rólam, hogy minden évben csak egy hatalmas partit szervezek. Azt hiszem, most megjelent előttem a jövő évi születésnapom.”

 

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel.