Szívből jövő ajándékok a MINI-től

A MINI Lifestyle Kollekció egyedi ajándékötletekkel rukkol elő a közelgő Valentin nap alkalmából.

Gondosan kiválasztott apróságokkal, kedves szavakkal és odafigyeléssel az év minden napján örömet okozhatunk szívünk választottjának, február 14-én azonban magát a szerelmet ünnepeljük. Valentin nap közeledtével a legújabb MINI Lifestyle Kollekció egyedi alternatívákat kínál az ajándékkártyák, csokoládék és virágok sűrűjében.

mini

Klasszikus stílus, modern külső, hamisítatlan MINI életérzés

A legújabb MINI Lifestyle Kollekció ruhadarabjait prémium minőségű anyaghasználat, precíz varrás és egyedi dizájn jellemzi. A brit prémiumgyártó a férfiakat klasszikus stílusú, modern színekbe csomagolt MINI pólókkal lepi meg (MINI Colour Block Wordmark T-Shirt Men’s), amelyek rövid ujjukkal, kör alakú nyakrészükkel és egyenes szabásukkal minden alkalomra megfelelő viseletet garantálnak. A szürke színű pólók száz százalékban pamutból készültek, elejükön a MINI logója Coral és Black árnyalatú háttér előtt díszeleg. A nőknek készült MINI pólókat (MINI Wordmark T-Shirt Women’s) ugyancsak pamutból, Coral színben álmodták meg a tervezők, az egyediséget pedig hasonló színben pompázó márkaembléma nyomatékosítja.

A nőknek készült MINI pulóvert (MINI Logo Patch Sweatshirt Women’s) szintén Coral színben rendelhetik meg a brit prémiummárka ügyfelei. A tisztán pamutból készült, stílusos viseletet összehúzható, bélelt kapucnival is ellátták a tervezők, az egyediségről Black háttér elé rajzolt MINI logó gondoskodik, a kényelmet pedig nagyméretű első zsebek garantálják.

Stílusos és praktikus még a hosszabbra nyúló utazások alkalmával is

A MINI Lifestyle Kollekció táskáival és kiegészítőivel még a legtávolabbi úti célokban is stílusos a megérkezés. A Coral színű, 76 literes MINI utazóbőrönd (MINI Trolley) masszív kialakítású, kagylóhéj-szerű fala minden poggyászt biztonságban szállít, a négykerekű, kihúzható fogantyúval és zárható, vízálló cipzárral ellátott bőröndöt pedig látványos MINI embléma teszi minden körülmények között azonnal felismerhetővé. A kagylóhéj-szerű fal mögött praktikus zsebek, rögzítőszíjak és kivehető plusz zsebek könnyítik meg a kisebb darabok elhelyezését.

Az ugyancsak Coral árnyalatú, szövetbe burkolt MINI jegyzetfüzet (MINI Cloth-bound Notebook) kiváló társnak ígérkezik, bármilyen ötletet is kelljen papírra vetni az utazás alatt. A 240 lapból álló jegyzetfüzetet újrahasznosított papírból állították elő, a kemény fedelet puha szövetanyag borítja, a gyorskeresést MINI logóval ellátott könyvjelző segíti, a tollat pedig egy praktikus pánt rögzíti.

Valódi meglepetések a legkisebb MINI-rajongóknak

A textilanyagból készült, kötött MINI kisautók (MINI Knitted Car) a MINI életérzésének megölelhető formáját váltják valóra. A puha modellek British Green, Island Blue és Chili Red színekben érhetők el, hosszuk 26, szélességük 14, magasságuk pedig 13 centiméter – a háromajtós MINI arányait idézve. Az ölelhető kisautóba a tervezők olyan részleteket is belevarrtak, mint például az első fényszórók, a hátsó lámpák és a rendszámok.

A lendkerekes MINI Cooper S modellautó (MINI Cooper S Pull Back) a vezetés kézzelfogható élményét varázsolja a legkisebb márkarajongók szobájába. Az 1:36 méretarányú jármű Chili Red, Electric Blue és Volcanic Orange árnyalatokban kapható.