Színjátszó tábor a Pesti Magyar Színházban

A szünidő hosszú, így meglehetősen nehéz a gyerekek szabad 12 hetét értelmes és hasznos programokkal kitölteni – ez minden szülőnek gondot jelent. A tematikus táborok nyújtotta lehetőségekkel sokan élnek, így évről évre megtelik a Pesti Magyar Színház színjátszó tábora is. Idén augusztus 10. és 14. között töltik meg a színházra nyitott, kreatív és játszani szerető gyermekek a Sinkovits Imre színpadot.
“A játék és a drámajáték kinyitja a gyerekek lelkét, és pillanatok alatt közel hozza egymáshoz őket – vallja Benkő Nóra színművész, a színjátszó tábor szervezője. – A tábor legfontosabb küldetésének azt tartom, hogy a hozzánk érkező diákok nem csak színészmesterséget tanulhatnak, de igaz barátokra lelhetnek a Pesti Magyar Színház színjátszó táborában.”
A tavalyi, tavalyelőtti tábor legszebb pillanatait felidézve azt remélik a szervezők, hogy idén is remekül alakul majd a hét, amelynek végén a vizsgaelőadást a szülők is végignézik, így azonnal képet alkothatnak arról, milyen kreatívan telt a gyermekük hete a színjátszó táborban.