Szerelem Agymenők közt- A dögös szőke és a tudós a valóságban is kavartak!

THE BIG BANG THEORYA fél világ találgatta, most végre bevallották: kavartak egymással az Agymenők sztárjai! Penny és Leonard nemcsak a tévében, hanem a valóságban is jártak, de erről rajtuk kívül senki sem tudott. Kaley Coucót (Penny) azóta eljegyezte egy teniszező, Johnny Galecki pedig egy színésznővel járt, aki közben rádöbbent, hogy valójában leszbikus.

A Comedy Centralon futó világsikerű sorozat sztárjai a képernyőn még bőven együtt vannak, Galecki pedig most fellebbentette a fátylat, hogy a fikció egykor nem is állt olyan távol a valóságtól. „Szerettük egymást. Pont akkor kezdtünk el találkozgatni, amikor a sorozatbeli karaktereink, Penny és Leonard is, mégis titokban tudtuk tartani. Nem mintha szégyelltük volna ezt az egészet. Egyszerűen csak nem akartunk ártani a műsornak azzal, hogy a nézők a magánéletünk alapján ítéljék meg Penny és Leonard viszonyát” – mondta Johnny Galecki, a Leonard Hofstadtert alakító színész.

Szerelmes fotók híján, csak nekik hihetünk, amikor azt mondják: csodás volt a kapcsolatuk. A szakításuk után se kezdtek el gyűlölködni, sőt azóta is jó barátok, így az Agymenőket sem mérgezték meg felesleges viszálykodásokkal.

Couco soha többé nem akar színészekkel randizni, még akkor sem, ha végül jól alakulna a dolog. „A legrosszabb az volt, hogy folyton tagadni kellett kapcsolatunkat, pedig tényleg őrülten szerettük egymást. Megkérdeztem magamtól, hogy miért is hazudok. Aztán rájöttem, hogy ezt nem csak magamért, hanem érte és a műsorért is tettem. Tudtuk, hogy tartsuk mélyen magunkban az érzéseinket, hogy a felvételeken ne látszódjon. Ezért sem tudta senki, hogy mi van köztünk” – mondta Kaley Couco.

A Comedy Centralon az Agymenők 6. évada fut, Magyarországon még soha nem látott részekkel. Ezekben az epizódokban a fiatalok még bőven együtt vannak. A valóságban már más a helyzet: Kaley Cuocót azóta eljegyezte Ryan Sweeting teniszjátékos, míg Johnny Galecki Sara Gilberttel is járt, aki ennek a kapcsolatnak köszönhetően jött rá, hogy leszbikus.

Az Agymenők csajozását a Comedy Centralon követhetik figyelemmel, a csatorna pedig kíváncsi arra, hogy mit gondolnak a magyar nők – valóban az okos az új szexi? A Comedy Central Facebook oldalán szavazhatnak a hölgyek, kiderül mit ér az ész!

Voksolni szerdától lehet, méghozzá itt: https://www.facebook.com/ComedyCentralMo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*