Szeptember 12-én bárki versenyt úszhat Cseh Lászlóval

Szeptember 12-én, a Törökbálint Sportközpont uszodájában bárki lehetőséget kaphat arra, hogy 50 méteren legyőzze a Kazanyból újabb világbajnoki aranyéremmel hazatérő Cseh Lászlót.

Cseh László rekordja 50 méteren – pillangón – 23,06 másodperc, amellyel országos csúcsot állított fel a 2015-ös kazanyi úszó-világbajnokságon, ahol 10 év után ismét világbajnok lett.

Az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László az AXA World MasterCard® bankkártya arca is, akivel szeptember 12-én az AXA Bank 6 szerencsés ügyfele úszhat versenyt a Törökbálint Sportközpont uszodájában.

Az úszóversenyre bárki regisztrálhat, aki rendelkezik AXA World MasterCard® bankkártyával, s érintéses (PayPass) vásárlásra használja azt, augusztus 15-ig legalább egyszer. Azok közül, akik regisztrálnak a versenyre, az AXA Bank véletlenszerűen kiválaszt 6 kártyatulajdonost, akik valódi versenykörülmények között fognak úszni Cseh Lászlóval.

„Az AXA World MasterCard® bankkártya olyan prémium szolgáltatásokat kínál, mint a vásárlások után járó pénzvisszatérítés, az 50 millió forintos utasbiztosítási csomag, vagy az akár havi 4 ingyenes készpénzfelvétel a világon bárhol. A kazanyi úszó-világbajnokságon ismét világbajnoki címet szerző Cseh Lászlóval szervezett versenyúszás és az azt követő állófogadás során, a prémium bankkártyát használó ügyfeleink egy további exkluzív élménnyel gazdagodhatnak” – mondta el Eőry Tamás, az AXA Bank marketingvezetője.